Ufak bir araştırma sonucunda[*](ekşi

)[/*] TİB'in sitesi, /index2 gibi bir şey kullanarak sadece anasayfasını ve bazı sabit sayfalarını göstererek çökmemiş gibi davranmaya çalışıyormuş. Siteye girip bazı sayfaları açabildiğimi bazılarını ise açamadığımı gördüm ben.
Ayyıldız Tim denen şahıslar, Anonymous'un sitesini "hekırzladıklarını" iddia ediyorlar; lakin Anonymous da sitelerine çok yoğun giriş olduğu için bir free-host'a geçtiklerini iddia ediyor. Ayrıca Ayyıldız, Anonymous'un irc kanalını da çökerttiğini ve o kanaldaki herkesin IP adresini ele geçirdiğini iddia ediyor.
Anonymous'un "Hive" diye bir oluşumu var anladığım kadarıyla, orayı çökertmişler. IP adreslerini oradan mı almışlar orasını tam anlayamadım. Herkes başka bir şey söylüyor çünkü.
Hatta birine göre TİB sitesini yurtdışı erişime kapatmış, Anonymous'un yurtdışı kuvvetleri[*]üyeleri?[/*] siteyi çökerttiklerini sanarken site yurtiçi kullanıma açıkmış falan; karışık işler.
Bilgilerin kesinliğinden emin olmadığım için hep iddia olarak yazdım, bu böyle değil yanlış biliyorsun diyecek olan varsa beni bilgilendirsin. Çünkü son iki üç saatte neler olduğunu tamamen bilen yok gibi internette.
http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/Burada bir şeyler yazmış Ayyıldız Tim. Yani siteleri açılıyor görünüşe göre.