Ben küçükken sarışınmışım.
[spoiler]
14 yaşında olan bazı üyelerimiz kusursuz denebilecek bir Türkçe ile harika incelemeler yapıyor. 16 yaşında bazı üyelerimiz de 9 yaşındaymış gibi davranıyor. Sirk gibiyiz
Ay canım vah vah, çok üzüldüm.
Bir insan kötü yazabilir veya sizin kadar usta olmayabilir yada bu konuyu açan kişi şaka yapıyor da olabilir. Yinede iyi niyetle düşünüp bunun üyenin ilk denemesi olduğunu düşünürsek, bu başlık altında incitici, küçük düşürücü ve alay ederek ders vermeye çalışan herkese yazıklar olsun diyorum. Bir başkasının 14'ünde güzel kompozisyon yazması başka birisinin yazamamasını aşağılayıcı hale getirmez. Her insanın eksiği vardır ve zaman içinde düzelir, kimse doğuştan mükemmel değildir. Sanırım zaman içerisinde insanlar nereden geldiklerini veya kendilerinin ne halde olduklarını unutup böyle davranıyorlar. Birisine bir şey katmak istiyorsanız onunla dalga geçmeyin, ona doğru yolu gösterin.Bu yorumu sadece "Thought"u korumak için değil, genel olarak içinde bulunduğunuz hali aksettirmek için yazdım.
Merhabalar.Bir hayli kısa bir yazı olsa da, ilk yazılarınız olduğunu tahmin ediyorum ve bu konuya çok takılmıyorum. Sonuçta önemli olan uzunluk değil, işlev. Yazınızda en çok dikkatimi çeken şey, yazım yanlışlarınız oldu. Bunu da tecrübesizliğinize bağlıyorum. Yeni bir yazı yazıyor olmanın verdiği heyecanla, temel Türkçe kuralları unutulabilir elbette.Kurgu konusunda, gerçekten çok başarılıydı. Bir ara öleceksiniz sandım, aklım çıktı. Neyse ki babanız pikniğe tüfekle gelmiş ve bu trajedi potansiyeli yüksek anı, heyecan yüklü bir hikayeye dönüşmüş.Yaşadıklarınız, hayal gücünüz ya da ikisinin karışımı... Bu tarz yazmaya devam edin. Ellerinize sağlık.