Terry Goodkind - Doğruluk Kılıcı serisi
Rüzgarın Adı çıkıyor zaten (dimiii)
Pern serisinin devamı harika olurdu ama çıkmıyor maalesef sanırsam(umarım tekrar düşünürsünüz)
Dan Simmons - Hyperion Cantos serisi
Sherrilyn Kenyon - Dark Hunter Serisi (özellikle bu seri)
J.R Ward - Black Dagger Brotherhood
Peter V. Brett ve L. E. Modesitt, Jr.
İnançsız Thomas Corvenant serisinin devamı ve Dresden Dosyaları - Jim Butcher hızlıca çıksın lütfen.Yurtdışında 14 kitabı çıktı burada 3 kitabı
dediler benim Fantastik Düşkünü Arkadaşlarım
Of of... Listeye bak

Şimdi baştan başlayalım:
1-) Terry Goodking, Oğlak ve Pegasus yayınlarındaki arkadaşlarımız tarafından basılıyor. Sword of Truth Serisini kişisel olarak çok beğensem de, yakın çevremdeki arkadaşlarıma bile kabul ettirememiş ve çocuksu olmakla suçlanmış biri olarak; söz savunmanın

2-) Rüzgarın Adı: Gelmiş geçmiş en büyük fantastik kurgu eserlerinden biri olarak valla billa ayın beşinde raflarda. Ben bu kitabı okur okumaz tüm zamanlar ilk beşime yerleştirdim, bakalım sizlerden ne yorum gelecek.
3-) Pern.... Ahhhh ahhhh, bin tane arkadaşımla bilim kurgu mu fantastik kurgu mu diye kavga ettiğim, ithaki'de daha ilk günlerimi yaşarken, "valla bak milyon satacak" diye bizimkileri gaza getirdiğim serilerden biridir. Ama ne yazık ki, dördüncü kitabın basımından sonra, satış rakamlarının çok düşük olması nedeniyle, devamı getirilmedi. Çok iyi biliyorum ki basılmamış dört kitap daha var ve telifleri bizde. Yayınlatmayı da çok istiyorum. Ama ufukta görünmüyor.

4-) Dan Simmons: Hyperion serisi aldığı ödüllerle göz doldursa da, satış rakamlarıyla dolduramadı. Bununla beraber, ilgi noktalarımızdan birinde duruyor. Yıl başına doğru, hazırlıkları başlayabilir.
5-) Sherrilyn Kenyon: Yahu 30 kitaplık seri mi olur!!!!

Çooooook düşündüm. Önce Buffy seyrettiğim zamanda bir gaza gelip hadi basalım filan demiştim ki o zamanlar daha 22 kitap felandı galba :p Sonra Twilight serisi revaçta olduğunda bi daha gaza geldim. Ama eninde sonunda 30 kitaplık bir seri cidden çok zor. Bir de serinin genel havasının biraz daha teenage olduğu düşünülürse, çok da içimden gelmiyor. Sizlerden çok sayıda ses bu tezimin aksini iddia ederse yeniden düşünmeye başlayabiliriz.
6-) J.R. Ward: Benim tarzımın biraz dışında olmakla birlikte. Bu yazar / seri hakkında çok bir bilgim yok. İnceleyeceğim.
7-) Peter V. Brett---İlgileniyorum
Modesitt----- Ne listemizde olan ne de daha çnce ilgilendiğim bir yazar değil. Kısa bir araştırma yaptım çok aman aman birşey bulamadım. Okuyan bilen varsa, bana bilgi verirse sevinirim.
8-) Covenant serisinin 2. kitabı daha yeni çıktı. Aceleye mahal yok lütfen

(zati o diyen arkadaşlarına da söyle kitabı satın almıyolar!!!!) Jim Butcher ın 3. kitabı daha yeni çıktı.
Benden bu kadar, ama sizden bu kadar olmasın daha bekliyorum