Merhabalar,Yaşlı Adamın Savaşı serisi 5 ve 6 programınızda bulunuyormu? Hatta daha geniş sorayım Scalzi varmı? 
Scalzi'ye devam. Şüpheniz olmasın.
Arkadaşlar, spesifik olarak sorduğunuz seri ve kitaplar hakkında olumlu ya da olumsuz olarak kesin konuşmak istemiyorum. Bu, hem ilerideki sürprizlerimizi bozmamak hem de şimdilik plan aşamasında ise, ileride sizi hayal kırıklığına uğratmamak adına verdiğimiz bir karar. O yüzden kimi sorulara cevap vermemeyi tercih ediyorum.
Baskısı tükenmiş kitaplardan kimilerinin kesinlikle yeni baskısı olacak. Fakat Ben, Efsane! bunlardan biri olmayacak.
Kendi adıma konuşuyorum, The Traitor Baru Cormorant en merak ettiğim fantazi kitaplarından biri benim de. Henüz okumaya fırsatım olmadı.
Arthur C. Clarke'ın kitaplarının devamını bu sene göreceksiniz. İki adet devam kitabı çıkartabilir miyiz, henüz karar vermedik. Fakat 2010 kesinlikle bu yıl yayımlanacak. Tek ciltte toplama da tüm kitaplar tekil olarak piyasaya sürülmeden önce yapılmayacak bir iş. O yüzden bunu konuşmak için fazlasıyla erken.