Merhaba, zamanında Artemis Yayınları tarafından üçlemenin 2 kitabı çevrilen ve şuan tükenmiş olan Joe Abercrombie - The First Law serisinin yayın haklarını alma şansınız var mı? Seriyi çeviren yayın evine hiç bir şekilde ulaşamadıgım için çareyi başka yayın evlerine sormakta buldum. Hem yarım bir seriyi okumak istemedigimden hem de baskısı tükendiğinden. Türkiye'de yanlıș kapak ve yetersiz reklamdan dolayı tutmadığını düşünüyorum. Çünkü çok çok merak ettiğim ve yurt dışında oldukça popüler bir seri Kadim Kanunlar. (Goodreads'te ilk kitabın 100,873 ratingi de var.)
Aynı şekilde yarım kalan Brent Weeks'in Night Angel serisi, Mark Lawrence'ın The Broken Empire veya Mühendislik Üçlemesi - K. J. Parker
Ayrca umarım "Malazan Book of the Fallen, Lightbringer, Codex Alera, The Book of the New Sun, The Riyria Revelations, Redwall, The Last Unicorn, Chronicle o the Unhewn Throne, Avalon(Marion Zimmer Bradley), Robin Hobb'un Tawny Man-Liveship Traders serileri, Damar, The Shadow Campaigns, The Once and Future King, Vlad Taltos, The Prince of Nothing, The Black Company, Tigana, Memory, Sorrow, and Thorn, The Coldfire Trilogy" gibi bir popüler hatta aralarından en iyi fantastik serilerden sayılan epik fantastik ve fantastik serilerden çevirmeyi düşundükleriniz vardır.
Fazla uzun oldu kusuruma bakmayın, yeter ki önerilerimi dikkate alın.