Kayıt Ol

Demonwar Saga

Çevrimdışı Hurin

  • ****
  • 1478
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Demonwar Saga
« : 11 Ağustos 2011, 11:49:12 »

Rides a Dread Legion

Fantastik Edebiyat’ın ustalarından Raymond E. Feist 2 kitaplık yepyeni bir seri ile karşımızda. Deli Kral’ın Gazabından 10 yıl sonra Midkemia mitler ve antik çağlardan gelen bir tehlike ile karşı karşıya.
Kayıp bir elf ırkı, Taredhel diğer adıyla “yıldız elfleri” Midkemia’ya ulaşan bir yol buldu. Bulundukları gezegende bir zamanlar büyük bir imparatorluğu yöneten elflerden geriye İblis Ordusu yüzünden sadece bir avuç kişi sağ kurtulmayı başarmıştı. Taradhel irfanının köşetaşı olan ve kaynağı zamanın pusları arasında yitip gitmiş hikayelerden birinde basitçe “Anayurt” olarak bahsedilen bir gezegen bulunmaktadır. Midkemia’nın o “Anayurt” olduğundan emin olan elfler şimdi ona sahip olmak için gelmektedirler. Acımasız ve kendini beğenmiş Taradhel yollarının üstünde hiçbir şeyin durmasına izin vermeyecektir ancak Pug ve konsey elflerden ziyade elfleri takip eden İblis Ordularının asıl tehlike olduğunun farkına varır. Her zaman Pug’ın kafasını meşgul eden kehanette söylendiği gibi Pug sevdiği herkes ölürken onları izlemek zorundadır.



At the Gates of Darkness

Elf işgalcileri izleyen İblis Ordusu, Deli büyücü Belasco ve Pug ile ailesinin ödediği bedel Gölgeler Konseyini şok etmiş ve parçalamıştı. Ancak kaybedilenler için yas tutma zamanı beklemeliydi. İblis prens hizmetkarları sayesinde boyutlar arası geçişini yapmıştı. Konsey tekrar birleşip yaklaşan kötülüğe karşı harekete geçmeliydiler, İblis Orduları gezegin yoketmeden önce iç savaşı durdurmaları gerekmektedir.
Lacho Calad!, Drego Morn!
Flame Light! Flee Night!