Alıntı yapılan: Erymnys - 07 Eylül 2011, 21:17:0317 ya da 18'inde Lenore ile ordayız. Ama son günlere kaldığımdan içim yanıyor. Kitap kalmayacak diye tırsıyorum. Revaçta olan bir kitapsa sahaf olduklarına bakmayın ellerinde bulunur,ama bazen kitap satış mağazalarında bile rastlanmayan kitaplar çıkartıyor aslıhan pasajı sakinleri,onları arayan direkt alıyor genelde,ayrıca fantastik ve bilimkurguda ellerinde bulunur ve genelde yarı fiyatına satılır,size iyi kitap bulmacalar:)
17 ya da 18'inde Lenore ile ordayız. Ama son günlere kaldığımdan içim yanıyor. Kitap kalmayacak diye tırsıyorum.
Bugün anne ve babamın yoğun ısrarıyla tekrar sahaflardaydım. İlk güne kıyasla tezgahlar epey bi boşalmış ve beğenip de param yetmediği için alamadığım kitaplar çoktan alınmıştı. Yine de birazcık eşelemeyle derinlerden bir şeyler çıkardım. Philip k. dick - Albemuth Özgür Radyosu'nu raflardan birinde bulmak çok iyi oldu gerçekten. 6 çok istediğim kitaba 38 lira para verdim toplam. Kütüphane iyice şişti
Alıntı yapılan: Femme Monster - 08 Eylül 2011, 04:11:37İzmir'de bildiğim tek sahaf Kemeraltı'nda ve açıkçası festival havası yaratmayacak kadar tekdüze benim zevkim söz konusu olunca. Neden burada da yok böyle festivaller. Saatlerce kitapların arasında dolanmak mükemmel olurdu. Kitap fuarları güzel oluyor olmasına ama, hani sonuçta amaçlar ve fiyatlar farklı.Sonuna kadar katılıyorum. İzmir'deki kitap fuarı iyi, güzel ama sahafların yerini de tutamaz. Üstelik burada kitap okuma oranı da hayli yüksek. Neden bizde de böyle etkinlikler yapılmıyor anlamıyorum. Bir de neredeymiş şu Kemeraltı'ndaki sahaf?
İzmir'de bildiğim tek sahaf Kemeraltı'nda ve açıkçası festival havası yaratmayacak kadar tekdüze benim zevkim söz konusu olunca. Neden burada da yok böyle festivaller. Saatlerce kitapların arasında dolanmak mükemmel olurdu. Kitap fuarları güzel oluyor olmasına ama, hani sonuçta amaçlar ve fiyatlar farklı.