Yok sorun değil yahu, sadece aranızda bazı insanlar var, ismi lazım değil marius, nolur olmaz diye dedim...
Alıntı yapılan: Baal Adramelech - 15 Ekim 2011, 10:03:54Yok sorun değil yahu, sadece aranızda bazı insanlar var, ismi lazım değil marius, nolur olmaz diye dedim... Ben yaparım böyle şeyleri abi.
Okula ağırlık verdiğimden pek yazamıyorum artık, yorulunca kafamı veremiyorum çünkü. Günde bir kere yazmaya çalışacağım, sorun olur mu?
Okula ağırlık verdiğimden pek yazamıyorum artık, yorulunca kafamı veremiyorum çünkü.
Okula ağırlık verdiğimden pek yazamıyorum artık
Okula ağırlık verdiğimden
Alıntı yapılan: Baal Adramelech - 19 Ekim 2011, 16:34:54Okula ağırlık verdiğimden pek yazamıyorum artık, yorulunca kafamı veremiyorum çünkü. Günde bir kere yazmaya çalışacağım, sorun olur mu?Alıntı yapılan: Baal Adramelech - 19 Ekim 2011, 16:34:54Okula ağırlık verdiğimden pek yazamıyorum artık, yorulunca kafamı veremiyorum çünkü. Günde bir kere yazmaya çalışacağım, sorun olur mu?Alıntı yapılan: Baal Adramelech - 19 Ekim 2011, 16:34:54Okula ağırlık verdiğimden pek yazamıyorum artık, yorulunca kafamı veremiyorum çünkü.Alıntı yapılan: Baal Adramelech - 19 Ekim 2011, 16:34:54Okula ağırlık verdiğimden pek yazamıyorum artıkAlıntı yapılan: Baal Adramelech - 19 Ekim 2011, 16:34:54Okula ağırlık verdiğimdenSpoiler: Göster