Kayıt Ol

Karakter Kartları

Çevrimdışı Derufin

  • **
  • 78
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Karakter Kartları
« : 15 Ekim 2011, 14:03:42 »

Başvurusunu Yapıp Onay Alan Herkes Karakter Kartını Burada Yayınlayacaktır. Örnek Karakter Kartı;


Adı:

Irkı:

Yaşı:

Mesleği-Görevi:

Bağlı Bulunduğu Krallık:

Varsa Silahı:

Öz Geçmişi:

Karakter Özellikleri:

Sevdikleri:

Sevmedikleri:

Karakter Görüntüsü: (Resim Ekleyiniz)

Çevrimdışı Vega

  • ****
  • 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: Karakter Kartları
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2011, 16:01:44 »
Adı: Gümüş Kabbath

Irkı: İstari

Yaşı: 1000 küsur

Mesleği-Görevi: Büyücü

Bağlı Bulunduğu Krallık: Valinor

Varsa Silahı: Gümüş kakmalı, ucunda bir opal bulunan asa

Öz Geçmişi: Diğer İstariler ölünce, Valinor’a geri dönünce veya kaybolup unutulunca; Valar Orta Dünya’ya birkaç tane daha gönderdi. Bunlardan biri de Gümüş Kabbath’tır. Yeryüzüne geldiğinden beri pek çok şehri, milleti gezmiş ve karanlıktan izler aramıştır. Kendisinin bir büyücü olduğuna inandırmak ve saygı duymalarını sağlamak kolay olmamıştır ama artık Gondor’dan Rohan’a, Mordor’dan Ayrık Vadi’ye kadar herkes onu tanır. Uzunca bir süre gezdikten sonra bir şey bulamayınca Radagast`ın Kulesi Orthanc’a yerleşmiştir.

Karakter Özellikleri: Kendini diğer tüm canlılardan üstün görür ama bunun için onları suçlamaz, aşağılamaz. İyi niyetli bir iş adamının bir dilencinin önüne 100 Lira atması gibi Orta Dünya'da yardımda bulunmaya çalışır. Asabi olabilir. Çoğu zaman ironi yapar veya iğneler. Gösteriş ve ihtişamı sever. Uzun ömürlü oldukları için elflerle daha iyi anlaşır. Karşı tarafı daima kötülükten döndürmeye çalışır ama umutsuz vak'alarla vakit kaybetmez (bkz. Balroglar vs.)

Sevdikleri: Fırtınalı havalar, zeki insanlar, gizemli gizemli dolaşıp insanları merak içinde bırakmak, olayların içinde bulunmak

Sevmedikleri: Salak insanlar, kendilerini zeki sanan salak insanlar, karanlık taraf, masumlara eziyet eden korkaklar, kendinden düşüklere eziyet eden korkaklar ve diğer bütün korkak ve salak türleri^^

Karakter Görüntüsü:
Spoiler: Göster
Biraz bilindik olacak ama karakteri tasarlarken aklımda hep Joseph Fiennes vardı:

Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Karakter Kartları
« Yanıtla #2 : 15 Ekim 2011, 19:05:46 »
Adı: Lomion

Irkı: Anne tarafından Noldor, Baba tarafından karanlık elf.

Yaşı: Bilinmiyor. Çok yaşlı.

Mesleği-Görevi: lanetlenmiş elf

Bağlı Bulunduğu Krallık: Bağımsız.

Varsa Silahı:Eöl'ün kılıcı

Öz Geçmişi: Lomion, Kadim Tarihin son iki şahidinden biridir. Ancak o bile ağaçların ışığını görmemiştir. Kudretli gücünü, lanetinden alır. Eskiden kötü olmanın verdiği pişmanlıkla lanetlenmiş bir elftir o. Belki de Orta Dünya'nın en güçlü elfidir; ama onun en büyük zayıf noktası ışıktır. Lanetlenmek, ona ışığı yok etme yetisini kazandırmıştır. Mistik büyüler yapabilir. Gecenin tüm yaratıkları ile konuşma, Güçlü tayfunlar yaratma mistik yeteneğine sahiptir. Rüzgarı karanlığın temsilcisidir. Orta Dünya'nın en güçlü silahı, babası Eöl'ün kılıcını taşır.

Lomion'un babası bir karanlık elfti (Eöl). Annesi ise Turgon'un kız kardeşi, yani bir Noldor'dur.

Karakter Özellikleri: Depresiftir.

Sevdikleri: Karanlık

Sevmedikleri:Noldor

Karakter Görüntüsü:

Spoiler: Göster
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.

Çevrimdışı LegalMc

  • ****
  • 1215
  • Rom: 33
  • Unimpressed was his default state.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Karakter Kartları
« Yanıtla #3 : 16 Ekim 2011, 17:54:45 »
Adı: Huor Melwasûl

Irkı: Elf

Yaşı: 171

Mesleği-Görevi: Ayrıkvadi Okçu Taburu Komutanı

Bağlı Bulunduğu Krallık: Ayrıkvadi

Varsa Silahı: Dişbudak ağacından yapılma bir uzun yay. Rengi koyu kahverengi. Komutan olduğunda Ayrıkvadi'de usta eller tarafından ona özel yapılmış. Bir de gösterişsiz bir elf işi kısa kılıç.

Öz Geçmişi: Ayrıkvadi'de normal bir elf olarak doğdu. Küçük yaştan itibaren babası ona savaşmayı ve yeteneklerini geliştirmeyi öğretti. 40lı yaşlarındayken babası yanında 20 elf savaşçısıyla Ayrıkvadi'den dışarı, keşfe ve bilgi almaya çıkmışlardı, ve geriye dönen sadece bir elf savaşçısı olmuştu. Ve anlattıklarına göre yolda yaklaşık 100 kişilik bir goblin sürüsüne rastlamışlardı ve babası kahramanca ölmüştü. Bunun üzerine bir süre çalışmayı bıraktı. Ama sonra yeteneklerini kullanması ve babası gibi bir savaşçı olması gerektiğini anladı, çalışmalarını arttırdı. Halkın yüksek kişileri tarafından keşfedildi, birkaç teste tabi tutuldu. Bunları üstün başarıyla geçince onu Ayrıkvadi Okçu Taburu Komutanı yaptılar. Komutan olmasaydı büyük ihtimalle bir ozan olurdu.

Karakter Özellikleri: Müziği çok seven, boş zamanlarında hemen bir elf türküsü tutturur. Onun dışında normal bir elfin sahip olduğu her özelliğe sahiptir. En büyük kusuru ise goblinlere duyduğu kin. Goblin gördüğünde genellikle kendini tutamaz.

Sevdikleri: Müzik, ağaçlar ve uzun yürüyüşler.

Sevmedikleri: Goblinler, boş durmak, yeraltı.

Karakter Görüntüsü:
Spoiler: Göster
Yaşasın!
Ne kadar da ideolojik yaklaşıyoruz birbirimize.

Çevrimdışı Cellox

  • **
  • 142
  • Rom: -8
    • Profili Görüntüle
Ynt: Karakter Kartları
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2011, 19:57:39 »
Adı: Celreil

Irkı: Elf

Yaşı: 624

Mesleği-Görevi: Elf Gözcüsü - Krallıklara karşı aykırı faaliyetleri tespit edip Glorfindel'e iletmek.

Bağlı Bulunduğu Krallık: Ayrıkvadi

Varsa Silahı: Kabzası gümüş işlemeli sıradan bir elf kılıcı taşır. Bunun dışında hiçbir savaş aleti taşımaz.

Öz Geçmişi: Ayrıkvadi'de doğmuştur. Çocukluğunu ve ilk eğitimini Ayrıkvadi'nin yakınlarında bir Elf yerleşiminde geçirmiş, yüzüncü doğum gününden kısa bir süre sonra Ayrıkvadi'de askeri ve taktiksel eğitim almaya başlamıştır. Annesi ve babası o Ayrıkvadi'ye yerleştikten sonra Ölümsüz Diyarlara yelken açmıştır.
Askeri eğitimi sırasında çoğu Elf gibi yaya değil kılıç ve pala kullanmak için kendini eğitmiştir. Bununla beraber imkan varsa yayda kullanır fakat pek başarılı olduğu söylenemez. Ayrıkvadi'de uzun süren bir eğitimden sonra orklara karşı temizleme hareketlerinde görev almıştır. Elf egemenliğindeki tüm bölgeler kötülükten arındırıldığında, komutanları tarafından yetenekli görüldüğü için Ayrıkvadi'nin az sayıdaki Gözcü gruplarından birine girdi. İlk görevini almasının ardından ilk ve son defa Ayrıkvadi'den ayrıldı. Ayrıldığında yaklaşık 300 yaşındaydı ve kılıç kullanma konusunda ustaydı. Ithilien'e gitti ve burada biraz pratik eğitim yaptıktan sonra tüm güney batı bölgesinde çalışmaya başladı. Hava karardığında, yol üstü hanlar veya köylerden bilgi topluyor ve çevre yapmaya çalışıyordu, sabahları yerleşim yerlerinin dışında kuytu bir yerde Ayrıkvadi'ye yollayacağı raporları hazırlayarak geçiyordu.
Mesleği gereği tek dolaşır...

Karakter Özellikleri: Beyaz tenli, yeşil gözlü, siyah saçlıdır. Sıradan bir elfden biraz daha uzun; yaklaşık olarak ortalama insan boyundadır. Yolculuk yaparken ve toplum arasında başlıklı, siyah bir cübbe giyer. Saçları tam olmasada neredeyse beline kadardır, böylece sivri elf kulaklarını saçları ile saklayabilir. Ayrıca kılıcını belinde değil sırtında taşır.
Yanlızlığı pek sevmez ama huzur bulduğu sürece şikayette bulunmaz, kendi işini kendisi görür, kendi çıkarı için yalan söylemez ve dostlarını ele vermez, sadece saygı duyduğu ve değer verdiği kişiler ile samimi konuşur. Lakayt kişileri pek sevmez fakat yeri geldiğinde eğlenmeyi bilir, karakteri oturmamış kişilerden uzak durur. Kin tutar fakat intikam almak için kendini riske atmaz, doğru zamanın gelmesi için bekler...

Sevdikleri: Beyaz tenli, sakin ve masum kadınlara karşı zaafı vardır. Asil davranan ve kişiliğinden taviz vermeyen her 'varlığa' saygı duyar, ister düşmanı ister dostu olsun.

Sevmedikleri: Kaba kişiler, esmer 'insanlar', karanlık elfler ve büyüyle uğraşanlar.

Karakter Görüntüsü:
Spoiler: Göster