Kayıt Ol

Athalon Diyarları Serisi // Hakan Buhurcu

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Athalon Diyarları Serisi // Hakan Buhurcu
« Yanıtla #15 : 12 Mart 2013, 12:37:14 »
Hakan Bey, sizi online görüyorum. Son yazdığınız mesajınızda 2013'ün ilk çeyreği gibi ikinci kitap çıkar demiştiniz. Var mı bir gelişme? Hem böylece son durumdan okurlarımız da haberdar olmuş olur.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı H.B.

• *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2013, 12:44:56 »
Tekrar merhaba,

Konuyu fazla uzatmadan müsaadenizle ikinci kitabın gecikme sebebine dair açıklama yapmak istiyorum. Ülkemizde kitap basma zorluğu ve sorunları vs. gibi klasik sitemlere hiç girmeden ve isim vererek kimseyi rencide etmeden konuya açıklık getireyim.

Beş kitaplık bir seri olarak tasarladığım Athalon Diyarları'nın "Denge" adlı ilk kitabı Şubat 2012 tarihinde dağıtıma teslim edildi ve Mart 2012 itibariyle pek çok kitabevi ve internet sitesinde satılmaya başlandı. İlk kitap teslim edildiğinde 3. kitap çoktan bitmişti ve 4. üzerinde çalışmaya başlamıştım bile. Orijinal plana göre 2. kitabı 2012 sonu ya da 2013 başı civarı çıkaracaktık.

Ancak aklımızın ucundan geçmeyecek bir talihsizlik eseri kitabı ettikten sadece 2-3 ay sonra dağıtımcının maddi krize girerek battığını öğrendik. Ne dağıtımcıya ulaşabildik ne de kitap satış raporlarına dair herhangi bir haber alabildik. Tüm bu karmaşada pek fazla reklam yapma fırsatımız da olmadı, çünkü satışa dair hiçbir bilgi alamadık. Nihayet gönderdiğimiz kitapları dağıtımcının deposundan ancak yeni geri teslim alabildik ve şimdi yeni bir dağıtımcı arayışına girdik. Bu aşamada yeni bir dağıtımcı bulana dek 2. kitabı basabilmek maalesef pek mümkün gözükmüyor.

Ne yazık ki ne kadar plan program yapmış olursanız olun kesinlikle elinizde olmayan ve tahmin edemeyeceğiniz dış etkenler tüm planlarınıza darbe vurabiliyor. Tabii ki bir okur bu tür detayları umursamak zorunda değil, fakat ilk kitabı okumuş (kendilerine teşekkür ederim) ve 2. kitaba dair soru soran arkadaşlara açıklama yapma sorumluluğunda olduğumu hissettim.

Çevrimdışı H.B.

• *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2013, 12:45:43 »
Hakan Bey, sizi online görüyorum. Son yazdığınız mesajınızda 2013'ün ilk çeyreği gibi ikinci kitap çıkar demiştiniz. Var mı bir gelişme? Hem böylece son durumdan okurlarımız da haberdar olmuş olur.

Tam ben yazarken mesaj atmışsınız. Bir önceki mesajım açıklayıcı olmuştur umarım.

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 12 Mart 2013, 13:08:27 »
Bilgiler için teşekkür ederiz Hakan Bey. Gerçekten büyük talihsizlik, geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda yeni bir dağıtımcı bulunur da, ikinci kitabı çıkarabilirsiniz.

Ve umarım bu aşamada maddi zarar fazla olmamıştır.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı beerold

• **
  • 173
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 12 Mart 2013, 13:44:51 »
Oldukça ilgi çekici bir seri. Hak ettiği ilgiden mahrum kaldığını düşünmüşümdür hep. Umarım işler en yakın zamanda yoluna koyulur ve kitaplarınız okuyucu ile buluşmaya devam eder Hakan Bey. 

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
« Yanıtla #20 : 12 Mart 2013, 16:40:43 »
Bu habere üzüldüm işte. Dilerim en kısa zamanda işlerinizi yoluna koyup kitaplarınızı bizlerle buluşturabilirsiniz. Kim bilir, belki de daha iyi bir yayıneviyle çalışma şansı elde edersiniz böylece.
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.