2- Anime ile Cartoon farklıdırlar ama nihayetinde anime de "animasyondur". Farklılıkları aman şunlardır muhabbetine girmeyi bırakalı epey uzun zaman oldu ve şimdi geriye dönüp baktığımda neden uğraşmışım diye düşünüyorum. (Simit ve açma kadar farklılar ama ikisi de hamur işi)
Ben burada Nihbrin'e katılıyorum bende ilk başladığımda millete anlatmaya çalışıyordum artık bıraktım peşini. Yaklaşık 4 senedir izliyorum bana "lan çocukmusun sen " diyenlerin çoğu daha animenin bir bölümünü bile izlememiş sadece 5 saniyeliğine benim izlediğime göz atmış durumdalar. Ama benimle 3 yıl dalga geçip narutonun bir bölümünü izledikten sonra seriye bağlananlarda var.
Dediğim gibi artık millete anlatmakla uğraşmıyorum.
+lan evde sıkılmıyomusun sen.
-yoo sıkılmıyorum
+ne yapıyon ozaman evde .... çakal (sinsi bi surat)
-kitap,manga okuyorum,film,dizi,anime izliyorum anime mi (ilk defa duyduklarında "anime mi"?
+Oneki
-(hemen telefonumda bulunan animenin herhangi bir bölümünü açıp gösteriyorum.
+lan adama bak işin gücün yokmu senin.
(arada biraz daha anime muhabbeti döner)
+Üff tamam anladık anladık boş adam seni ne manga ne ki?
(animede olduğu gibi açığ gösteriyorum aynı tepkiler)
+ulan bari kitap okuyon yoksa ... boşlukta ilk sırasadasın ne okuyosun
(saydığım başlıkların içinde "fantastik" adı geçer geçmez hepsinin suratında bi aval aval bakma durumu beliriyor bende iş bu noktaya gelince konuyu kapatıp sen ne izliyosun okuyosun deyince asıl boş adamın o olduğu ortaya çıkıyor
[genelde])
bide son bir şey biliyorum çok uzun oldu ama bu muhabbeti hiç anne-babasıyla yaşıyan ve ambargo yiyen oldu mu ? (bende fantastike şu an ambargo koyulu durumda)