Benim orada demek istediğim "Tolkien en iyisidir, sevmeyen kitaptan anlamaz" gibi bir şey değildi. Benim de Tolkien'den daha çok sevdiğim yazarlar var. Kişiden kişiye değişebilir. Benim demek istediğim yalnızca abartıldığı idi. Şahsen benim gözümde kimse Martin kadar güzel siyaset ya da politika yapamaz, Buz ve Ateşin Şarkısı da bunun üzerine kurulu zaten. Ak Yürüyenler falan yalnızca fantastiklik katmak için konulmuş. Ancak (çıkan kitaplarda) Martin'in savaş sahnelerini o kadar güzel yazamadığını fark ettim. Belli olmaz, belki adam çıkacak son kitaba çok epik, süper bir son ayarlıyordur, ancak şimdiki kitaplarda ne birebir dövüşte, ne de bildiğin savaşta başarılı göremedim.Seven de olur, sevmeyen de olur. Herkesin fikri değerlidir
“Şu an bir erkek ve bir kadın karakter boşta. Karakterinizin o dünyadaki konumunu seçebilirsiniz (lord, şövalye, fahişe, köylü, üstad, herhangi bir şey) ve emin olun, korkunç bir şekilde öleceksiniz!
Rolling Stones'a röportaj vermiş. Oldukça iyi sorular var. Okumanızı tavsiye ederim. Serinin nasıl biteceğini veya yeni kitabın çıkış tarihini söylememiş, yazıklar olsun. Röportaj
“I find that question pretty offensive. So…’fuck you’ to those people.”(Bu soruyu tam bir hakaret olarak algılıyorum. Bu yüzden o insanlara şöyle diyorum: S*ktirin gidin.)
“George R.R. Martin is not your bitch.”(George R.R. Martin’in size or*spuluk edecek hali yok.)