Ben de okunacak çok kitap, okuyacak az zaman var diye düşünüyorum. Şöyle hemen aklıma gelen iki üç kitap yazayım.
Fahrenheit 451'i okuyup sevdiysen, yolun elbet Yakma Zevki ile kesişecektir. Madem bir şeyler okumak istiyorsun, bu karşılaşmayı fazla geciktirme derim. Yine Bradbury'den farklı olarak Resimli Adam ve Şimdi ve Daima'yı okuyabilirsin. Yalnız bu ikisini ben de okumadım daha, nasıl olduklarını bilemiyorum. Yine de, eh, Bradbury.
Bilim Kurgu olarak -gerçi Hazal abla bütün unvanlarını elinden aldı ama

- Wells okuyabilirsin. Zaman Makinesi, Görünmez Adam, Dünyaların Savaşı, Dr. Moreau'nun Adası var.
Silverberg var bir de. İçeriden Ölmek[*]efsane x 5[/*] ve Gece Kanatları'nı okuyabilirsin. İçeriden Ölmek bambaşka bir şey, kitaptan öte bir yazınsal efsane. Okumadan ölmeyin denen yazarlardan biri Silverberg.
1984 var, Otostopçunun Galaksi Rehberi var, var da var yani. Sadece bilim kurgu ve distopyadan bile okunacak bu kadar kitap çıkıyor. İşe bir de fantastiği, klasikleri ve "normal" diye adlandırabileceğimiz kitapları sokarsak iş bambaşka bir boyuta ulaşır.
Başta da dediğim gibi, okunacak çok kitap, okuyacak az zaman var.