Ve yıllardan beri planlanan ama izdiham yaşanacağı korkusuyla ertelenip duran Kayıp Rıhtım İzmir Buluşması sonunda gerçekleşti! İzmirli üyeler yollara döküldü, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde iğne atacak yer kalmadı. Hatta Leman-Kültür'e bile "Aman, destur!" dedirtti katılımcıların kalabalığı... Kimler yoktu ki buluşmaya gelenler arasında? Cemaziyel, mit, cemaziyel, ronin47, cemaziyel, sanem75, cemaziyel ve cemaziyel! Bir de mit... Bir de ronin47. Bir de bir de bir de sanem75. Ve de cemaziyel! (Unuttuğumuz bir isim varsa affola...)
Şaka bir yana, katılımın az ama samimiyetin bol olduğu bir buluşmaydı. Laf lafı, konu konuyu, kitap kitabı açarken bir de baktık ki hava kararmaya başlamış. "Gece çökmek üzere, pelerinlerimizi kuşanıp maskelerimizi takma vaktidir," diyerek ayrılmak zorunda kaldık biz de. Bu süre zarfında forumda oynatılabilecek FRP fikirleri havada uçuştu, Fransız ekolünden girip Amerikan çizgi-romanlarına dek maskeli-maskesiz bir sürü kahraman ve de çizer konuşuldu, Ömer Seyfettin mi yoksa Andersen Masalları mı daha da korkutucuydu diye tartışıldı (Ömer Seyfettin, Başını vermeyen şehit ve Falaka gibi akıllara zarar eserleriyle açık ara farkla kazandı bu arada), bol bol fantastik ve bilim-kurgu edebiyatı hakkında tartışıldı, yeniçerilerden bahsederken birdenbire Metallica ve türevlerine geçildi (nasıl oldu biz de anlamadık) ve son olarak da benim nescafe siparişimi bir türlü getirmek bilmeyen garsona masaca çemkirildi (İkinci Sprite vakası... Görünen o ki nerede ve ne sipariş ettiğimin bir önemi yok, her halükarda gelmiyor çünkü
) Gelmeyen arkadaşların da kulakları bir güzel çınlatıldı tabii u_u
Leman-Kültür de gayet güzel bir mekanmış bu arada, ilk defa gittim ve çok beğendim. Cemaziyel'e isabetli seçimi için bir kez daha teşekkür ederim. İşte olay foto... öhöm... işte buluşma fotoğrafları:
sanem75 - mit - ronin47 - cemaziyel
ronin47 - cemaziyel "Yemin ve Aşk" ile...
sanem75 - mit - ronin47
mit - ronin47 - cemaziyel
Katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum tekrardan. Keyifli sohbetiniz için de ayrıca teşekkürler. Sizlerle tanışmak güzeldi.