Tam benlik bir başlık olmuş bu. Hele o joyistik yok mu? *-* Az mı kırdım zamanında Usagi Yoshimbo oynarken? Hazır dilek kuyusunu bulmuşken eli boş dönmek olur mu? Benim de ekleyeceklerim var! Nerede benim şu bozuk para çantam?
Rayman Legends'ta online co-op olsun!Efendim? Bu dilek daha önce dilendi mi? Haydi ya... Ama olsun. Yeter ki co-op olsun! Bunca eğlence, bunca şamata, bunca kahkaha sadece yerel oyuncularla sınırlı kalmamalı!
Call Of Duty: GhostYapmayın! Yeter artık Allah aşkına! İçi boş CoD'lardan gına geldi. Eskiden "Çıksın artık!" nidalarıyla yollarını gözlediğimiz, uğruna süngü takıp cephelere atladığımız CoD'un içine iyice etmeyin! Nerede o ilk oyundaki Rusya Savaşı? Nerede ikinci oyundaki Sahra Çölü çatışmaları? 3-4 saat hikaye modu mu olurmuş? Mahvettiniz güzelim oyunu ya...
Rayman Legends'ta online co-op olsun!Ne? Daha önce söylemiş miydim? Olsun, yeter ki co-op olsun!
Wasteland 2Fallout'un babası Brian Fargo, Black Isle çalışanlarının kurduğu Obsidian ve Planescape ile Fallout'un efsane bestecisi Mark Morgan... Efsane ekip bu oyun için bir araya geldi. Beklentim büyük. Çok, çok büyük. Ama endişelerim de öyle. Sakın bu oyunu batırmayın. Sakın!
Rayman Legends'ta onl...Tamam tamam, sustum