Kabul ediyorum nefsime yenik düştüm, ama olay tahmin ettiğiniz gibi gelişmedi beyefendi.
Evvela şunu bir açıklığa kavuşturayım, benim bir "PS1" im vardı fi tarihinde ve elimde buna çok benzeyen bir oyun vardı. Ben de Lowan' ın mesajını görünce bunu aylardır beklediğim fırsat olarak görüp, hemen cevaplamak istedim, ama bir türlü aklıma gelmedi cevap abi ne yapayım?
Ben de Googleladım. Yalan yok.
Pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Pişmanlığıma sebebiyet veren hadise başka.
Adını öğrenince oyun üzerinde araştırma yapma fırsatı yakaladım ve gördüm ki, benim hatırladığım oyun değil bu. Bir kere öğrenmiştim adını ama artık. Kendime hakim olmam imkansıza yakındı. *-* Ve yaptım. Kolay kazandığım bu cevabı yapıştırdım gitti. >.>
Soru sormakta gözüm yok. Yalnızca bir soruyu da ben bileyim istedim u_u.
Bu arada
Yakışır sanaaa, yakışır sanaaa. Estarriol yakışır sanaaa. Resmi al ordaaan, Google'a yapıştııır, Estarriol yakışır sanaaa!!
derken son dörtlükte "Google'a yapıştııır" yerine "Yapıştır Google'aaa" desen kafiye tam olacakmış. Öyle ki, ben şarkıyı modifiye edip "Annen evde mi?" bestesiyle coverını yaptım, iki gündür söylüyorum eheheh. Otobüs durağında söylerken amcaların garip bakışlarıyla karşılaştım hatta.
(True Story.)