Kayıt Ol

Anathema & Apocalyptica Türkiye Turneleri

Çevrimdışı vampireLLa

• 1273
  • Rom: 11
    • Profili Görüntüle
Anathema & Apocalyptica Türkiye Turneleri
« : 14 Şubat 2008, 16:23:25 »
Ülkemizde çok sevilen grupları Türkiye turnelerine çıkartan Host Productions ve Echoes Production, bu kez Anathema ve Apocalyptica’yı tekrar getiriyor.

Doom metalin hisli grubu Anathema, yılda bir kere Türkiye’ye geliyor. Rockİstanbul Festivali'ne gelen, turneye çıkan, tek konser veren grup, mümkün olan tüm sahneye çıkma türlerini burada denedi. Türkiye’ye, yakında bir mekânda her hafta cover çalmaya başlayacak kadar çok geliyorlar. Bir itirazımız da yok hani.

Bu kez programları, 25 Mayıs’ta İstanbul Yeni Melek (saat 19:00, 29 YTL), 26 Mayıs’ta İzmir Kemancı (saat 19:00, 28 YTL), 27 Mayıs’ta Ankara Saklıkent (Saat 20:00, 29 YTL ), 28 Mayıs’ta Eskişehir 222 Park (saat 21:00, 22,5 YTL) şeklinde. İstanbul ve Eskişehir konserlerinde yaş sınırı da yok. Ankara konserinde bir de VIP biletler var.

Bu biletlerle konseri balkonda ferah ferah izliyorsunuz ve konser başlamadan gelip soundcheck’i izleyebiliyorsunuz, fiyatı da 39 YTL. Bu turne ile ilk kez Anathema'nın yeni albümünden parçaları dinleme şansına sahip olacağız. Bunun yanı sıra parçaların kronolojik bir sıra ve yer yer akustik performans ile birlikte iki set halinde sunulacağı özel bir gece olacak. Bu kronolojik sıra ve albüm sırasıyla çalma konusu son bir yıldır çok popüler zaten.

Apocalyptica’yı en son geçen yaz Rock’n Coke’da izlemiştik. Hafif yağmur altında dev sahnede izleme şansını kaçırdıysanız şimdi fırsat ayağınıza geliyor. Onların programı da 26 Mayıs’ta Eskişehir 222 Park (saat 22:00, 22,5 YTL), 26 Mayıs Ankara Saklıkent (saat 21:00, 33 YTL), 27 Mayıs İzmir Açıkhava (saat 21:00, 34 YTL) ve 28 Mayıs İstanbul Yeni Melek (Saat 21:00, 39 YTL) şeklinde. İzmir konseri, yoğun ilgiden dolayı Fuar’daki Atlas salonundan Açıkhava’ya alınmış. Ankara ve İzmir’de oturuyorsanız fan biletlerinden faydalanabilirsiniz. Bu biletler sayesinde Apocalyptica üyeleri ile tanışıp, konsere herkesten önce girip yer kapabiliyorsunuz. Tabii bunun için ekstra bir miktarı gözden çıkarıp 100 YTL ödemeniz gerekecek.

allahhhhh gitmem gerek apo.ya (kısaltmaya bak ehehe  :uhe)  ya metallica geliyo apo. geliyo anathema geliyo HIM'de gelsin kardeşim 8 sene geçti gene geliiiinnn
she's back!!

Çevrimdışı Apocalyptique

• **
  • 193
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Anathema & Apocalyptica Türkiye Turneleri
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2008, 16:33:50 »
haberde yanlıslık var ;

03.04.2008     TR - Izmir     Ooze Bar     
04.04.2008    TR - Ankara    Saklikent    
05.04.2008    TR - Istanbul    Yeni Melek    

Apocalyptica konserleri bu tarıhlerde ve boyledır.anathema felan bılmem de Apocalyptica'ya tabii ki de gidiyorum.Eiccayla görüşmek için herşeyi verırım yuz mılyonms peh :P

Çevrimdışı Jejune

• 658
  • Rom: 1
  • *LucillaClarté'm. ~
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2008, 16:34:06 »
Anathemaaaaa *taptapp*

26 Mayıs’ta İzmir Kemancı (saat 19:00, 28 YTL),

:ole :ole :ole :ole

yasasınn oncekı geldıgınde ne yazık  gıdememıstım :D
 tekrar gelıyoo asırı mutlu oldum  :uhe

Çevrimdışı harrypottergirl

• **
  • 169
  • The Rebellion Begins...
    • Profili Görüntüle
    • HPNarnia's LiveJournal
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2008, 17:51:43 »
aynen yaa HIM gelse de kurutlsak walla anında giderim :D

oleey ayrıca :D apo.ya gitmek lazım :D

Çevrimdışı Spectre

• 632
  • Rom: 3
  • CatafaLque <3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2008, 18:23:00 »
ohh bea Anathema geLio İstanbuL'a gene çok mutLu oLdm (=

Elımde yarına bırakacagım bırkac satır soz
Gozlerımden yuregımın tentesıne damlayan bırkac damla yas
Gıtmek dusundugumden de zormus bılıyorum
Ama elımden bırsey gelmezmıs bîcare gıdıyorum.
Ölecegımı bıle bıle o yola yuruyorum.. ~

Çevrimdışı em_dan_rup

• 992
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2008, 12:47:21 »
Niye bu Bursayı adamdan saymıyorlar :hıh Bana ne kardeşim gelsinler bursaya da alla alla
Geri mi dönücem :P

Çevrimdışı Neases

• 944
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
    • vieux-jeu =)
« Yanıtla #6 : 16 Şubat 2008, 13:17:57 »
Siz kazana düştünüz

Çevrimdışı Jejune

• 658
  • *LucillaClarté'm. ~
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2008, 02:09:16 »
haberde yanlıslık var ;

03.04.2008     TR - Izmir     Ooze Bar     
04.04.2008    TR - Ankara    Saklikent    
05.04.2008    TR - Istanbul    Yeni Melek    

Apocalyptica konserleri bu tarıhlerde ve boyledır.anathema felan bılmem de Apocalyptica'ya tabii ki de gidiyorum.Eiccayla görüşmek için herşeyi verırım yuz mılyonms peh :P

sanırsam galıba ufak bı ıhtımal bu konsere de gıdıcem :D
ama anathema kesın :D :D

Çevrimdışı em_dan_rup

• 992
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2008, 02:23:04 »
Siz kazana düştünüz
Yeter be çıkmak istiyorum o kazandan artık aahhhh ;D sıkıldım :P
Geri mi dönücem :P

• 1512
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 04 Mart 2008, 22:31:35 »
Ya Apoc bunu bana nasıl yaparsın ya neden saklıkent ya haksızlık amaa böhüeeee :( ;D

Çevrimdışı vampireLLa

• 1273
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2008, 14:07:59 »
efem oleyh oleyyyy diyorum yarın apo. ist.daaa bende ordaa ee hc'den apo. konserine giden (izmir ankara) yada ist.dakine gelcek olan varmııı
she's back!!

Çevrimdışı vampireLLa

• 1273
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 07 Nisan 2008, 17:07:48 »
nasıl bir gündü o öyleeeeee :o müthiştii imza günü tanısma resim imza sonra kurukta beklemek ve asıl anın konser vaktinin gelişi ... her bi dk.sı ayrı bir müthişti cektiğim videoları atmak istiyorum ama cok fazlaa oooooooooo aaaa var diye tırsarsınız die yapamıyorum :D ama atıcam daha bana kalsa uzun uzun tüm günü anlatırdımda bayılmayın diye anlatmıyorum... kısacası apocalyptica için bütün o yorgunluk değerdi... ama en kötü şey eicca'yla perttu'nun karşısında bana soru sorduklarında hopp anında bi kaç saniyeliğine ingilizceyi tamamen unutmuş olmamdı :d rezzil rüsfa oldum ya neyse :D denizinde elinin titremesini unutmamak lazım (eicca karşısında)
she's back!!

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2008, 19:34:45 »
26-27 Nisan Hacettepe'nin düzenlediği feste gelicek anathema ve haggard. apocalytpicayı sevmem zaten; madem senfoni paşalar gibi haggard'ımı izlicem :P Ankaradaysanız hürock'ı da kaçırmayın bence...
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!