hmm ben okuyalı 4-5 sene oluyor . Aklımda kaldığınca anlatmaya çalışayım . Drizzt doğar . Bu sırada 9 numaralı do'urden ailesi 5 numaradaki Alton evine saldırır. Savaş devam ederken drizztin küçük abisi büyük abisini öldürür ki bu olay sayesinde drizzt llotha kurban edilmekten kurtulur. Yıllar geçer drizzt büyür. Babası zaknefein tarafından seçilerek savaşçı okuluna gider . Eğitim alır vs vs sonra drowlardaki kötülüğü bir türlü hazmedemez kendine yakıştıramaz kendi ırkını terk eder yolda babasının zombi versiyonuyla karşılaşır onu yener yoluna devam eder . Devamında Illitith tarafından ele geçirilir beyni yıkanır arenada dövüşçü olur. Burdanda kurtulur . Yeraltından yerüstüne doğru yolculuğuna devam eder. Yerüstüne çıkar . Birkaç küçük olay gerçekleşir . Daha sonra kör bir korucu ile tanışır . Korucunun evini orklardan savunurlar birlikte . Daha sonrada Buzyeli vadisindeki On kasabaya gider. Benim hatırladıklarım ana hatlarıyla bukadar 4-5 sene oluyor karaelf üçlemesini okuduğum yanlışlar olabilir tabii daha iyi bilen arkadaşlar yardım eder belki
valla izmirdeki bütün kitabevlerinde var desem abartmış olmam sen hangi şehirdesin
evet ) zaten arkabahçe bulmak daha zor laika daha sonra çıktığı için daha çok laika var kitabevlerinde hiç bulamıyorsan internetten alışveriş yap bence
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu konu ilede biraz bağlantılı olduğu için yeni konu açmaya gerek duymadım bir internet sitesinden sipariş vereceğim malesef orda ilk kitabı yok bu yüzden acaba kara elf üçlemesine sürgün ile başlayıp daha sonra anayurt u okusam olur mu ?
Alıntı yapılan: eroniki - 06 Aralık 2014, 14:09:09Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu konu ilede biraz bağlantılı olduğu için yeni konu açmaya gerek duymadım bir internet sitesinden sipariş vereceğim malesef orda ilk kitabı yok bu yüzden acaba kara elf üçlemesine sürgün ile başlayıp daha sonra anayurt u okusam olur mu ?Elinde hiç bir kitabı yoksa buyur : http://www.ilknokta.com/r-a-salvatore/kara-elf-seti-3-kitap-takim.htm