Açıkçası, cidden sağlam bir animeydi. İkinci sezonun gelmesini bekliyorum şahsen.
Tabii ki söylenmesi gereken şeyler var kesinlikle, biraz da yorum niteliğinde:
Açılışını beğendim.
ExistanceBahamut'un çizimini daha ciddi yapsalardı, son bölümle beraber efsane olma yolunda ilerlerdi. Sanki bir şeyler eksikti, o bulunsa daha etkili olabilirdi fakat kurgu bir yana en zevk aldığım animelerin başını çeker rahatlıkla.
Hamsa( Ördek )'nın seslendirmesini kim yapmışsa beni her zaman kırıp geçirdi, yerlere yatasım geldi.

Azazel, Leone, Lidford üçlüsünün hikayeleri geçiştirme gibi, hani yollarının kesişmesi gerekiyordu da oldu bitti diyerek kesiştirdiler gibi.
Söylenmesi gereken en önemli şey bence karakterlerin çok iyi işlendiğiydi, diğer animelere baktığımda karakterleri ne bu kadar sevebilirdim ne de bu kadar özdeşebilirdim. En sevdiğim karakterler Kaisar Lidford ve Amira.
( Kaisar'ın Favaro'ya kızması ve Amira'nın kıyafet denemeleri

)
Tabii bu kare ve bunu takip eden sahne çok iyiydi, yeri gelince anlarsınız, Favaro yine Favaroluğunu yaptı.
İndirmek/izlemek isteyenler için Türkçe referans olarak verebileceğim PeaceFansub'un projeleri kaliteli oluyor. Yükledikleri serverlar her zaman hızlı oluyor. Ayrıca saçma sapan çeviri v.b şeylerle uğraşmazsınız.