Kayıt Ol

The Shaman - Marco Kalantari

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
The Shaman - Marco Kalantari
« : 17 Mart 2015, 15:52:41 »

The Shaman (Şaman), Trailer’ı İle Tüylerimizi Diken Diken Etti

Marco Kalantari, ismini pek duymamışızdır. Kendisi reklam filmleri çekiyor çoğunlukla, ama onlarda bile bilimkurgu ve fantastik öğelere yer veriyor. Şimdiyle karşımıza The Shaman (Şaman) adlı epik bir kısa filmle çıkmaya hazırlanıyor.

18 dakikalık bir kısa film bu, ama fragmanından gördüğümüz kadarıyla o 18 dakikanın içine sığdırılan görsel anlatı uzun metrajlara kıyasla daha vurucu.

Detaylar ve bahsettiğimiz video portalımızda.

Haber: Doğan "Evis" Özer | Hazal "Fırtınakıran" Çamur
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı kargasiz

• 428
  • Rom: 7
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Shaman - Marco Kalantari
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2015, 16:35:03 »
Vuuuuuu... Çok beğendim, inşallah uzun versiyonu da gelir. İlk açtığımda ya dedim kesin Zaman Çarkı'nın iki bölümlük dizi versiyonu gibi geçiştirmeliktir kesin diye düşünüyordum. Sahnelerin güzelliği ve bir şamanı anlamlı bir şekilde yansıtabilmesi çok hoşuma gitti.

Bizim kültürümüze bizden daha çok sahip çıkıyorlar, büyük bir dönüş var bu tarafa doğru her konuda. Umarım bizim için çok geç olmaz ;)

Çevrimdışı zaujas

• **
  • 204
  • Rom: 3
  • "Gölgesiz Bulut"
    • Profili Görüntüle
    • Kenan Demir Blog
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2015, 16:43:39 »
18 dakikayla sınırlı kalırsa yazık olur açıkcası, çocuk karaktere hayran kaldım. Şamanlarıda ayrı severim zaten :)
Söz sessizlikte, ışık karanlıkta...

Çevrimdışı Adroid

• *
  • 31
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2015, 17:03:49 »
Mükemmel bir kısa film olacağını düşünüyorum.Heyecanla bekliyorum :D

Çevrimdışı Elendil_XX

• 504
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2015, 17:24:18 »
Bu nasıl "kısa film" fragmanı yahu, bildiğin yüksek bütçeli hollywood filmi tanıtımı gibi. İnşallah 18 dk. ile sınırlı kalmaz, uzun metraj filme dönüştürülür. Harika görünüyor gerçekten.

Çevrimdışı VeRMiNaaRD

• 461
  • Rom: 1
  • Star-Lord
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Mart 2015, 17:50:38 »
Kickstarter projesi açsınlar gerekirse bağış yapalım kesinlikle uzun metraja dönmeli

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Mart 2015, 20:30:35 »
Evis ne güzel buldu bu haberi. Sayesinde bizler de öğrenmiş olduk.

İnsanın bu trailerın sadece 18 dakikalık bir filme ait olduğuna inanası gelmiyor. Bilerek izleseniz bile kabullenemiyorsunuz.

Görsellik şahane, ama bu kısa yapımın senaryosu da bir harika geldi bana. İyi ki biz de The Shaman'dan haberdar olduk.

Çevrimdışı Evis

• **
  • 307
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Mart 2015, 22:33:11 »
Teşekkürler, uzun metraj olma umuduyla yapıldığı kanısındayım. Fragmanı bile daha uzunmuş izlenimi veriyor. :) Bu arada Fırtınakıran'ın düzeltmeleri ve eklemeleri olmasaydı haber bu kadar güzel olmayacak hatta eksik kalacaktı. :)

Hollywood o sakız olan tabirle konu sıkıntısını yaşıyor gibi. Özgün senaryoları özellikle fantastikte pek görmüyoruz
 Bunun nedeni bütçeyi garantili işlere yatırmak istemeleri olabilir ki haklılar da, bakalım umarım cesaret verici bir girişim olur bu. :)

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2015, 04:16:46 »
Fragmanı ilk gördüğümde biraz moral bozucu bulmuştum. Hâlâ rahatsız edici aslında. Yine de bu filmin gazıyla uzun metraja döneceğine inanıyorum, hikâyesi buna müsaitmiş gibi duruyor. Hatta bana kalırsa uzun metraja dönsün diye çekilmiş.

Bekliyoruz.