SU ANDA 5. sezon bölümleri her pazar 20:00'de. CNBC E de yayımlanmakta ama ben net vasıtasyla turkıyedekı bı kac sıteden AMERKAYLA AYNI ANDA TAKIP EDYORUM DIZI suanda 7 sezon bolumlerı yayımlanyr amerıkada ama Net de ılk SEZONDAN ıtaberen ındırıp Izleyebılırsınız
DIZININ KUNYESI
Warner Bros, sonbaharla birlikte teenage Clark Kent'in maceralarının konu edildiği yeni TV dizisi Smallville'i yayına sokuyor. Clark Kent rolünde Tom Welling'i izleyeceğimiz dizide Lex Luthor'u Michael Rosenbaum, güzel Lana Lang'ı ise Kristen Kreuk canlandıracak. (resimde üçlüyü bir arada görüyoruz). Bilindiği gibi Superman, utangaç Clark Kent'in gizli süper-kahraman kimliği.
Firma, yeni TV dizisi için şu açıklamayı yaptı:
"Bu yeni hareket-macera dizisi, sürmekte olan Superman efsanesini ve onun klasik karakterlerini teenage bir Clark Kent'in gözlerinden anlatıyor. Kansas'ın Smallville kasabasındaki ilk gençlik yıllarında, Clark'ın yeni keşfettiği süper güçlerini kontrol altına alma çabası, dizinin ana eksenini oluşturuyor. Gerçekçi karakterler ve sanat harikası özel efektlerle Superman efsanesini tekrar temellerine oturtacak olan Smallville dizisi, Clark Kent, Lex Luthor ve Lana Lang'ı yeni kuşaklara tanıtmayı hedefliyor."
Tüm zamanların en sevilen super kahramanlarından SUPERMAN'in gençlik yıllarını anlatan TV dizisi SMALLVILLE, Cnbce'de yol almaya devam ediyor: Bir gün dünyanın en güçlü adamı olacak Clark Kent, şu anda anne babası, okul, flört ve dersleriyle ilgili problemlerini yenmeye çalışmaktadır.
Cnbce Yorumu :
Smallville, izleyecileri Clark Kent'in 16 yaşında olup liseye yeni başladığı ancak güçlerinden ya da kim olduğundan habersiz olduğu zamanlara götürüyor. İlk aşk, okul ve gelecek gibi normal sorunlar yaşayan bu genç adamın kaderinde yazılı olan süper kahramana dönüşme sürecine şahitlik edeceğiz.
Hikaye, 1989 yılında Kansas'ta küçük ve şirin bir kasaba olan Smallville'de başlıyor. Her şey kasabaya ölüm saçan bir meteor yağmuruyla değişir. Bu olayın üstünden geçen 14 yıl, kasaba sakinlerinde kapanmayacak yaralar bırakmıştır ve meteorun bıraktığı radyoaktif etkiler hiç de doğal olmayan olaylara neden olmuştur.
EFSANEDEN ÖNCE CLARK KENT ADINDA
GENÇ BİR ADAM VARDI.
Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Superman’den önce de Clark Kent adında genç bir adam vardı. Smallville bizi Clark Kent’in kimlik arayışına girdiği gençlik yıllarına götürüyor. Superman mitolojisinden daha çok parçanın yerine oturmasıyla birlikte Clark’ın kostümlü bir kahramana dönüşümüne git gide daha da yaklaşıyoruz: Yalnızlıklar Kalesi, Lex’in karanlık tarafa yaklaşması, Kriptonlular, Jor-El, Aquaman, Brainiac ve daha fazlası beşinci sezonda izleyenleri bekleyen sürprizlerden sadece birkaçı.

7.sezon POSTERİ
işin ilginç ve benmde encok ızlememıon 2 sebebpı var 1 kendımden cok sey bulyrm
2.sıde super kahraman ama tarlası bagı bahcesı olan cıfcı cocuguN SIRRINI YETENEKLERINI KIMSEYE SOYLEYMIYISI HATTA EN SEVDIKLERINE BILE ve OLAGANla OLAGAN ustunu bulusturup canlandrması dızının gelısımı adına ayrı bı merak uyandryr SMALVİLLE şehrini merak edenler bu adresden ulaşabılırler yapacgınız sadce haritada buldugunuz yerlerın ustune tıklamak
http://smallville.warnerbros.com/flash_large/flash_large.htmlEdit: Arkadaşımızın inadı tuttuğu için, Amélie nickli üyemizin uyarısına ben kulak veriyorum ve düzeltiyorum. Bir daha böyle çocuksu şeyler yapmamanız dileğiyle..