Bu sayının arkasındaki ikinci kapak efsane olmuş. Bastırmak için daha büyük boyutlusuna erişmemiz veya ileride poster olarak vermeniz mümkün müdür acaba?
4. sayı kapak illustrasyonu Özgür yıldırım yanlış hatırlamıyorsan. Çok iyi iş çıkarmış. Overwatchdaki karakteri anımsattı biraz bana.
Kapak gerçekten efsane. Ellerinize, emeğinize sağlık. Bu sayınızı kaçırmayacağım.
Ben de 2. sayıdan itibaren yazılarımı gönderiyorum, derginin ilk tanıtımlarını okuduğumda gaza gelmiştim, gençlere yer vereceğiz yılmayın diyordu, günler geçtikçe cevap gelmiyordu, videodaki gibi 2. maili atıp noldu okudunuz mu diyenlerdenim. İlgi yoğunmuş sabırla beklemek lazım, umarım bir sayıda yer alabilirim öykülerimden biriyle. Başarılar.
Merhabalar. Bu ay ilk defa bu dergiyi aldım. İçerik oldukça güzel. Fakat bir sıkıntı gözüme çarptı. Bir hikâyede ona yakın yazım yanlışı vardı. O derece ki tamamlayamadım hikâyeyi. Çizgi öykülerde herhangi bir sıkıntı gözüme çarpmadı. Umarım gelecek sayılarda yazım yanlışlarına dikkat edilir. Ve bir öneri-istek olarak keşke içeriğinde inceleme, çeviri ve korku-tuhaf kurgu üstüne makaleler de olsa.