Buz'u da bitirdim
Yedinci kitabını istiyorum *-* Spoiler vereyim mi
Tabii ki de öyle birşey yapmam pcye kafa atar bana da söve söve bir hal olursun ^^ Yani korkmadan alttaki spoileri açabilirsin 
Vlane aslında Cruce'muş bu konuyu ne zaman düşünsem vay anasını diyorum

vermeeee pc ye kafa atarım gelir senide bulurum birde senin pcye kafa atarım

neyse bilmediğim bir spoiler değilmiş dayanamayıp açtım çünkü. Buzdan spoiler yazdın sandım korktum
buza başladım ama daha 100 sayfa okuyabildim

buzu diğer kitaplar kadar sevmem sanmıştım ama bu kitabıda çok sevdim dani ve ryodan'ın atışmaları çok eğlenceli

kitabın çevirisi çok geç geliyor sanırım

ocak ayında 8. kitap da çıktı ama bize yıllar sonra çevirisi gelecek sanırım

vlane konusunda bende şaşkınım beklemediğim bişeydi ve vlane yani cruse dondu heralde diğer kitaplarda o durumdan kurtulacak bence
Bu seriyi biraz abartı buluyorum. Belki bu tür diğer kitaplardan güzel ama bazı eksiklikler çok göze batıyor. Özellikle ilk iki kitabı hiç beğenmemiştim. Beni tatmin etmeyen olaylar olmuştu. Ancak üçüncü kitaba bayılmıştım, özellikle de o sonu. Ayrıca son iki kitabı çeviren kişinin çok saygısız olduğunu düşünüyorum. Okura böyle bir yanlış yapmamalıydı.
Yalnız o Barrons neydi be öyle?
Bir erkek olarak hayran olmuştum.
son kitap derken buz'u mu kastediyorsun

çevirmenin değişmesine mi canın sıkıldı
ayrıca evet barrons herkesi çok etkileyen bir karakter oldu hatta bazı fanlar barrons için ingiliz bir manken var onu film için yakıştırmışlar karaktere ama ben barrons olarak kimseyi düşünemiyorum