Ben bu incelemeyi de çok sevdim

Viran Şatodaki Ejderhalar'ı ilk duyduğumdan beri merak ediyordum, bu kendi adıma gayet iyi oldu o yüzden. Yine kısalığına rağmen dolu dolu, bilgilendirici bir tanıtım olmuş.
Pratchett'ın kendi gençliğine dair yorumu cidden çok hoş

Ayrıca kitabı tanıtırken kimlere hitap ettiğinin özel olarak belirtilmesi ve okuyucuların yanlış beklentilere kapılarak hayal kırıklığına uğramalarının önlenmesi de bir diğer artısı gözümde.
Hazal bu kez daha doğal, daha profesyonel bir hava sergilemiş kamera karşısında. (Artık yeni bir sorumuz var: O gömlekleri nereden buluyorsun?) Montaj ve efektler zaten süper. Özgürcan ve Onur'un da ayrıca ellerine sağlık. Bellllki kitap görselleri biraz fazla solda kalıyor diyebilirim, azıcık daha Hazal'a yanaştırılabilir.
Son olarak, videonun sonundaki sürpriz beni bayağı heyecanlandırdı. Cidden merak ettiğim, hakkında bir sürü övgü duyduğum bir kitabın incelemesi gelecek haftaya. Zor duruyorum *-*