Merhaba
,
Bu açmakta olduğum konu şu an herkese sürpriz. Sitenin kurucusu magicalbronze'a kadar sürpriz hem de
.
Fuar geliyor. Yeniden bir araya geleceğimiz günler yaklaşıyor. Ayrıca bu siteye gönül vermiş, her gün uğrayan, mutlaka buraları kontrol eden ve bir şekilde burada kendini bulan sizlere bizden bir hatıra olsun istiyorum. O nedenle rozetler düşündüm.
Bir aksilik olmazsa işin maddi kısmını kendim karşılayacağım. Ama ondan da önemlisi, bu rozetlerde ne olmalı?
Rozet işi için araştırırken Börü ekibine danıştım. Malum, Kickstarter hediyeleri olarak rozet yaptırdılar. Onların şöyle bir fikri oldu: esprili ve göndermeli sözlerin altına Kayıp Rıhtım logosu. Tek başına logoyu taşımayı pek kimse istemez, dediler.
Kendi önerilerimi yazıyorum. Sizlerden de bekliyorum. Sonra (yine bir aksilik olmazsa) bunları hayata geçirip beraber kullanacağız.
Aşağıdaki önerilerimi aklımdaki formatı göstermek için koyuyorum. Yoksa ben de çok beğenmedim
*
"Malım mülküm senin olsun." - Mülksüzler
* "Bir insana 40 kere deli dersen deli olur." - Lovecraft
* "Önemli olan katılmaktı." - Robert Silverberg [*]adam aday olduğu hiçbir ödülü alamayınca tabii[/*]
* "Sabahları yanık sayfa kokusu olmadan uyanamıyorum." - Ray Bradbury