Bu tartışma sonsuza kadar sürer. Ben kullanıyorum bazen. Bir sağlık sorunum olursa size haber veririm. İyi akşamlar.
Ahah alemsin. Ben de düzenli kullanmıyorum ama sırf öğünlerime yeterince dikkat edemediğim zamanlar faydasını görüyorum.
Celebhol, aslında bir önceki mesajımda yazılanlar bilimsel okumuşluk sonrası yazılanlar zaten. O yüzden doğruluklarından emin konuştum yoksa kafamdan uydurmadım öylesine. Dediğin gibi mesele işe yıllarını vermek kadar bilmek de. Ayrıca eğer bu konu, hakkında pek bir şey bilmediğin alan ise bence saniyelik araştırmalara sığınmamalısın. Bizde eskiler der ki 'bir büyüğün başın yok derse hele bir elini başına koy', yanlış anlama üste çıkmak için yazmadım. Sadece bilgi kadar tecrübenin önemine de dikkat çekmek istedim.
Lordmuti, seni de anladım sanırım. Biraz hızlı girdik ama olsun, birbirimizi kırmadık iyi olan bu.
Bence bu protein (toz olanı) konusu daha da uzamasın. Şurada makaleleri, incelemeleri de ortaya döksek yine herkes kendince haklı olacaktır. İsteyen kullanır diyelim. Konuya ekledikleriniz ve belki de birçok kişiyi araştırmaya sevk ettiğiniz de iyi oldu.
Şimdi spora dönelim. Ben özellikle youtube üzerinden powerlifting veya strongman kanallarını severek takip ediyorum. Özellikle bu işe yıllarını vermiş adamlardan birebir tüyo almak çok süper bir şey. Bu sayede hem çalışma programlarım iyi yönde değişti hem de birçok egzersizde kusursuz formu yakalamış oldum. Özellikle salonda sumo deadlift formumu gören övmeden geçmiyor
Ciddiyim ama.
Powerlifting ile ilgili en sevdiğim kanal herhalde
Alan Thrall'dır. Adam hem süper bir kişilik hem de çok iyi tavsiyeler veriyor.
Motivasyonumun düştüğü an ise yardımıma
Strength Wars yetişiyor. Tetzel çok ölümcül başlatıyor yarışmaları.
Motivasyon demişken ninjanın adını anmamak olmaz,
NinjaTyler.
Kadınlardan ise
megsquats'ı izlemek bayağı zevkli. Taş gibi kadın, gerçek anlamda hem de.
Ha bir de deadlift azmanı
Calgary Barbell.
Sizlerden de tavsiyeler bekliyorum.