Toggle navigation
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Beni Hatırla
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Liman Kenti
Yolgeçen Hanı
Güncel
Konu:
Hollywood’un estetik karnesi
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
1 Yanıt
6607 Gösterim
vampireLLa
1273
Rom: 11
«
:
27 Şubat 2008, 18:56:32 »
Estetik cerrahlara ünlülerin farklı yıllarda çekilen fotoğrafları gösterildi ve soruldu:?''Bu yıldızlara estetik yapılmış mı?'' Onlar da hangi yıldızın bıçak altına yattığını ve nerelerini değiştirdiğini anlattı
Scarlett Johansson
New Yorklu estetik cerrahı Geoffrey Tobias, 23 yaşındaki genç oyuncunun 2000’de burnunun daha ‘balon’ gibi olduğunu ve burun kemerinin inceltildiğini söylüyor.?Ancak genç yıldızın sözcüsü Johansson’un hiçbir zaman estetik yaptırmadığı konusunda ısrarlı...
Victoria Beckham
Spice Girls’ün 33 yaşındaki üyesi, 14 yılda büyük bir değişim geçirmiş gibi görünüyor.?Ancak estetik cerrahlar sadece göğsünde bir fark olduğu konusunda hemfikir. Bunu da Beckham’ın göğüs çatalındaki belirginleşmeye bağlıyor.
Angelina Jolie
İki estetik cerrahın ortak görüşüne göre 32 yaşındaki yıldızın burun estetiği çok iyi yapılmış. Jolie’nin burnunun hem kemiği hem ucu düzeltilmiş, ancak o kadar iyi yapılmış ki ancak ‘uzman’ gözler fark edebiliyor.
Jennifer Aniston
Üç fotoğrafa baktığınızda Aniston’un ‘burnu’ndaki fark açıkça görülüyor. 1980’de burnunun önü hayli yuvarlak. 2006’da bu yuvarlaklık gitmiş. 2007’de Aniston’un burun kemiğindeki eğriliğin gittiğini görülüyor. Aniston da geçen ocak ayında gerçekleşen deviasyon ameliyatının hayatta
Sharon Stone
49 yaşındaki yıldız, hiç estetik yaptırmamış. Estetik cerrahlar güzelliğinin genetik olduğunu söylüyor. Stone, yıllar önce ''Ben ona estetik yaptım'' diyen bir cerrahtan yüklü bir tazminat bile kazanmış.
Madonna
Estetik cerrahı Tobias, Madonna’nın elmacık kemiklerinin yıllar içinde daha belirgin hale geldiğini söylüyor. Ancak sözcüsü 49 yaşındaki divanın yanaklarının her zaman dikkat çekici güzellikte olduğunu vurguluyor.
she's back!!
Huor Eärfalas
620
Rom: 6
Ynt: Hollywood’un estetik karnesi
«
Yanıtla #1 :
27 Şubat 2008, 19:13:20 »
Madonna vooov dedirticek kadar güzelleşmiş ama eskidende güzelmiş zaten ona laf yok
Jolıe çok çirkinmiş yanlız acayip şaşkın gözüküyor önce çekilmiş fotoğrafında
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Kayıp Rıhtım Arşiv Forum
Liman Kenti
Yolgeçen Hanı