Fred ve George'un en kötü anlarda bile espri yapabilmelerini seviyorum =) Sağol bunu unutmuştum...
Fred, ciddiye almayan bir edayla, " Herkes İfrit Dili konuşabilir,"dedi. "Yapman gereken tek şey, parmağınla gösterip homurdanmak.." Zaha çok beğeniyoruz Gülü yle
7. kitap da kitabı açıp bakmak isterdim arkadaş da en çok şeye gülmüştüm:Bu malfoyla arkadaşı ateşe atlıyor madalyon için harry ve ronda onun peşinden ve ron beni koparan cümleyi söylüyor:-Harry burada ölürsem seni öldürürüm..(ya sanırım cümle böyleydi XD)
" Vernon Enişte, arabayı kullanırken Petunia Teyze'ye boyuna yakınıyordu. Herşeyden yakınmak hoşuna giderdi; işçiler, Harry, kurul, Harry, banka ve Harry en çok yakındığı konulardan bir kaçıydı."
Azkaban Tutsağı:" 'Mr. Aylak, Profesör Snape'e selamlarını sunar ve anormal derecede büyük burnunu başkalarının işine sokmamasını rica eder.' 'Mr. Çatalak, Mr. Aylak'a katılmakla kalmayıp, Profesör Snape'in çirkin bir rezil olduğunu eklemek ister.' 'Mr. Patiayak böyle bir budalanın Profesör olabilmesine nasıl hayret ettiğini belirtmek ister.' ' Mr. Kılkuyruj, Profesör Snape'e iyi günler diler ve saçını yıkamasını salık verir, pis herif.' "