Kayıt Ol

Sweeney Todd

Çevrimdışı vampireLLa

• 1273
  • Rom: 11
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sweeney Todd
« Yanıtla #60 : 22 Mart 2008, 11:58:28 »
süper kesiyo demi yaa fışkıran kanlar yere düşünce kırılan vücutlar fırlayan beyinler falan of offf ustura yaptırcam sırf buyüzden özel bi tane :D
she's back!!

Çevrimdışı Nefertari

• 1517
  • Rom: 6
  • Bla bla böö
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 22 Mart 2008, 16:23:16 »
süper kesiyo demi yaa fışkıran kanlar yere düşünce kırılan vücutlar fırlayan beyinler falan of offf ustura yaptırcam sırf buyüzden özel bi tane :D

evet yaa hele o kan fışkırmaları süperdi böle..Mükemmeldi ya :D

ayneeen zaten sinemada offf üffff süper yapan bi bendim sonradan hakan eklendi ehe :uhe  ~Ms. VampireLLa

Çevrimdışı Lucilla Clarté

• 935
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 12 Temmuz 2008, 22:31:18 »
Yıl olcak film çıkalı ben daha yeni izledim. :P Müziklerini çok sevdim filmin hatta filmi izlemeden müzikleri vardı bende, I feeeel you Johaannaa.

Helena desen mükemmel, seviyorum bu kadını böyle rollerde ya. Ama üzüldüm sonunda, Sweeney cx cx ayıptı yaptığın. :P Neyse ben bunu beş kere felam daha izlersem anca hevesim geçer heralde.

Çevrimdışı Amèlie

• 531
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 12 Temmuz 2008, 22:41:35 »
Filmden çıkıp ay fil yu coğannaya takılmayan, bir süre sonra nefret durumuna gelmeyen yok sahiden :P Çok da mükemmel bi film değil ya bu, şahsen introsunu filmden daha çok beğenenlerdenim, bi de defalarca izlenmez ki ya. Her izlediğinizde ayrı keyif alcağınız bi film değil bence, bi kere sinemada efektlerle izlenmesi yeter gibi geliyo

• 935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 12 Temmuz 2008, 22:50:40 »
Filmden çıkıp ay fil yu coğannaya takılmayan, bir süre sonra nefret durumuna gelmeyen yok sahiden :P Çok da mükemmel bi film değil ya bu, şahsen introsunu filmden daha çok beğenenlerdenim, bi de defalarca izlenmez ki ya. Her izlediğinizde ayrı keyif alcağınız bi film değil bence, bi kere sinemada efektlerle izlenmesi yeter gibi geliyo

Aa bilemicem o zaman bende bi sorun vardır olabilir. :P ama Damla da yaklaşık 6-7 kere izledi bunu ama belki de Tim amcaya ayrı bi hayranlığı olduğu içindir. Bilmiyorum ben de seviyorum, hele ki müzikleri ı ıh yani süre sonra sıkılabilirim ama nefret edilcek bişeyi yok.

Çevrimdışı Rüya

• **
  • 226
  • Rom: 0
  • ~ röya. *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 12 Temmuz 2008, 23:32:05 »
İzledikten sonra yorum yapma gereği hissetmemişim :P İlginç, bayağı da etkilenmiştim oysa ki :P
Neyse sindirmek zor gelse de izlemiştim bu filmi. Aylar oldu tabi :P Jhonny Depp hastalığı olsa gerek ki filmi izleme nedenin sırf oydu acıkcası :P Msnde falan baya bir nick olarak barındırmıştım, okulda sıramın üzerine kazımıştım falan :P Soundtracklar ise ah harikaydılar falan :P Pek sevmem bu tür filmleri ama sırf Jhonny'm için izledim ;D Güzeldi tavsiye ederim. izlenesi etkilenilesi ve cicimsi bir film :)

Çevrimdışı pleasant^^

• 1642
  • Rom: 12
  • bitch is back to the town.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 12 Temmuz 2008, 23:48:30 »
İzledikten sonra yorum yapma gereği hissetmemişim :P İlginç, bayağı da etkilenmiştim oysa ki :P
Bende :P Johnny için ölürüm Helena'ya taparım falan diyodum :P Yalnız şu eldivenler dikkatimi çekti.Charlie'Nin çukulata fabrikasında vardı onlar çok hoş hep taksa ya Helena demiştim :P Tim de öyle düşünmüş.
Kıyafetler ve tabi ki müzikler harikaydı.
Ama sonunda bi kötü oldum.Saha gençlere kaldı :P
Bi de
I feel you Johaaannaa :P

so you ride yourselves over the fields and you make all your animal deals and your wise men don't know how it feels to be thick as a brick.

Çevrimdışı Arminas

• **
  • 104
  • Çoğunluğun İyiliği İçin..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 21 Temmuz 2008, 23:18:59 »
Çok merak ettiğim ama bir türlü izleme fırsatı yakalayamadığım film. Zaten sinemaya da gelmemişti sinir oldum. Gerçi müzikal tarzındaymış hiç de tarzım değil ama oyuncu kadrosu çok hoşuma gitti.

Çevrimdışı Loren_Summers

• **
  • 156
  • Rom: 3
  • Sütlü Kahve...
    • Profili Görüntüle
    • Ejderha Yurdu
« Yanıtla #68 : 21 Temmuz 2008, 23:35:57 »
Süper bir filmdi, ilk çıktığında kesinlikle izlemeliyim demiştim ki daha fragmanı bile görmemiştim afiş yetmişti ve hiç pişman olmadım, mükemmeldi...
Hayaller ve Kabuslar
"Kırmızı gözleri hem korkutucu, hem de büyüleyiciydi..."

• 1512
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 30 Temmuz 2008, 17:36:40 »
Abimi kınıyorumm ;D Film ilk çıktığında psikolejim bozulur diye izletmedi ancak ben yaklaşık 1 ay önce izledim gizli gizli çok çok şahane bi filmde o kesişi kanlar fışkırıyo falan yani harbi şahaneydi ve müzikal olmasıda ayrı bi güzellikti ;D

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 31 Temmuz 2008, 22:38:15 »
Aa bilemicem o zaman bende bi sorun vardır olabilir. :P ama Damla da yaklaşık 6-7 kere izledi bunu ama belki de Tim amcaya ayrı bi hayranlığı olduğu içindir. Bilmiyorum ben de seviyorum, hele ki müzikleri ı ıh yani süre sonra sıkılabilirim ama nefret edilcek bişeyi yok.

Benim de vardır Tim amcaya hayranlığım hattai idolümdür. Ama bu film hakkında Seda ile aynı düşünceleri paylaşıyorum. Bi süreye kadar çekici sonra sıkıcı. There's a hole in the world like great black pit! :P
try again fail again fail better

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 01 Ağustos 2008, 14:28:58 »

Tim amca hayranları sevmez bence bu filmi. Eski formatta değil çünkü
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

• 935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 01 Ağustos 2008, 18:43:03 »
Artık nedendir bilemem ama odasında da 2 metrelik posteri bulunur bu filmin, Tim amcaya hayranlığını da iyi bilirim. Her neyse burda niye Damla'yı anlatıyosam, sonuç şudur ki çok çok çok sevdim ben bu filmi. :P

Çevrimdışı Elizabeth~

• **
  • 272
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 04 Ağustos 2008, 19:46:22 »
Yorumlara göre benim de beğeneceğimi düşündüğüm film,afişi,fragmanı,filmden izlediğim bazı sahneler hoşuma gitmişti zaten =) Filmi buldum,şu an izlemeye başlıyorum,bakalım nasılmış Johnny Deep'imizin şarkı söylediği,çoğu kişinin övdüğü Sweeney Todd ;)

Allein

« Yanıtla #74 : 07 Ağustos 2008, 00:55:14 »
Geç de olsa o şerefe bir hafta önce erdim! İzledim ve bittim. O ne akışkan sahneler... Ne büyüleyici bir renk: Kırmızı. Ahh ahh Johnny'm de ayrı bir hava katmış filme =) Sırf onun için izlediysem de kadro müthişti ve tek kelimeyle harika bir filmdi.  :salla