bayıldım cnm süper amaaaaÖlümü bekler gibiyiz.Gelip bizi yoklasın istiyoruz.Üstelik hem ölümden korkuyoruzHem de ölüme kafa tutmayı amaçlıyoruz.Nefesimiz daralana kadar,Kalbimiz göğüs kafesini zorlayana kadar,Ten rengimiz solana kadar,Vücudumuz dirençsiz kalana kadar,Ruhumuz teslim oluncaya kadar,Ölümü bekliyoruz.Ölümden korkuyoruz.Ama kafa tutuyoruz.ölümden korkmuyorum bunu özel bir not olarak belirteyim
''Lanet okuyoruz.Uyuduğumuz yıllara,Kendimizi tanıyamadığımız zamanlara,Yaşama kafa tutamadığımız anlara,Derinden derine lanet ediyoruz!''Kuzummm(: Çok güzel olmuş gerçekten (: Saklarım bunu ben
Ölümü bekler gibiyiz.Gelip bizi yoklasın istiyoruz.Üstelik hem ölümden korkuyoruzHem de ölüme kafa tutmayı amaçlıyoruz.Nefesimiz daralana kadar,Kalbimiz göğüs kafesini zorlayana kadar,Ten rengimiz solana kadar,Vücudumuz dirençsiz kalana kadar,Ruhumuz teslim oluncaya kadar,Ölümü bekliyoruz.Ölümden korkuyoruz.Ama kafa tutuyoruz.
İnanamıyorum süper Bu tarz şiirlere bayılmışımdır - karanlık ve karamsar...
Ama hayır ya! Vermek istediğim temayı algılamak bu olmamalı! Karanlık ve karamsar değil ki =( Mutluluğa adım Çok teşekkürler bu arada =)
Bana çok karamsar geldi Ayriyeten karanlık... Ne demiş Ebediyat Öğretmenlerimiz: Bir şiirden herkesin aldığı ileti farklıdır
cnmm =) yorumumu zaten bılıyosun =) bayıldım harıka
Pesimistliğe lanet okuyorum ulen! Beğenmene sevindim tatlım :
Ya aslında evet ama ben o kadar ileri gidemiyorum Pesimistlik cicidir be hem gerekir de bazen (L)
bu filme bayılıyorum. çok saol rüya yazdıgın bu şiir için. harika olmuş. carpe diem in anlamı neydi