Rütbelerin değişmesiyle ilgili bir durum söz konusu değil şu anlık. Zaten mesaj sayısına göre artıyor neden bu kadar problem oluyor anlamıyorum ??? Ufak bir eklenti, profilinize fantastik bir özellik o kadar.
Yine de teşekkür ederim forumla olan alakanız için. Böyle fikirler üretilmesi sizin bu foruma verdiğiniz değeri gösteriyor bir anlamda
.
Rütbelerin bir belirtimi, yani kişilere bir özellik katma gibi bir durumu olmadığı için değişikliğe şu anlık bir gerek duymuyoruz. Yani, sizi diğer üyelerden ayıran tek şey mesaj sayınız ki bu da önemsiz bir şey. Birinin mesaj sayısına göre değerli bir üye diyemeyiz
.
Ama dediğim gibi şu anlık bir şey düşünmüyoruz. Belki ileride bu konuyu tartışırız. Bu konuda istekler artıyor çünkü 
Şu konuda yanlış anlaşılma olmuş, mesele ondan üstün olduğunu göstermek yada problem olması değil. Problemmiş gibi gözüktüyse, yanlış görmüşsün. =) Sadece ilk yapıldığının üzerinden baya bir zaman geçti ve -çok açık söylemek gerekirse- bu rütbeleri beğenmiyorum. Gerçi bu rütbeleri ayarlayan grubun içindeydim, ancak o zaman farklıydı. Bence değiştirilmesi güzel olacaktır ya da farklı bir sistem güzel gelecektir.
Özellik katmasını istemiyor kimse, mesele bu değil. Mesele benim (ve bazı diğer üyelerin tabi ki, sadece benim beğenmediğim için böyle bir şey yazmam bencilce olurdu) Goblinlerden, Trollerden, Sfenkslerden (Hayır, labirent olayıyla hiç bir alakası yok), Kerberoslardan, Yetilerden (Bak bu Lovecraft ile alakalı olabilir), Hidralardan vesaire hoşlanmamam. Özellikle kurtadamlardan hiç haz etmem. Üstüne Unicorn oldum. Kan içen bir varlığı pembe giydirip, makyaj yapıp süslemek gibi bir şey bu.