Kayıt Ol

Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti

Çevrimdışı fake*

  • **
  • 354
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti
« : 09 Mayıs 2008, 21:50:37 »
Antrenmanda kaza geçiren 2007 Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Körfez Pisti'nde Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlandığı sırada motosikletten düşerek ağır yaralanan Sofuoğlu'nun, boynu kırılmış, kafa tasında travma ve akciğerinde de kanama meydana gelmişti.

2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sofuoğlu'nun, pist şampiyonalarında türlü dereceleri bulunuyordu.

Boynunda kaburga kemiklerinde kırıklar olan ayrıca akciğeri yırtılan Sinan Sofuoğlu saat 14.00 sıralarında geçirdiği kazanın ardından getirildiği Kocaeli Üniversitesi Hasatanesi'nde ameliyata alınmıştı. Akciğerindeki kanaması durdurulan Sinan Sofuoğlu, saat 19.00 sıralarında ameliyathaneden çıkarılarak yoğun bakım servisine alındı. Saat 19.45 sıralarında da doktorlar öldüğünü açıkladı.

Hastanede umutlu bekleyişlerini sürdüren Sinan Sofuoğlu'nun babası İrfan, annesi Nuran ve kızkardeşi Nilüfer Sofuoğlu acı haberle gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi.

Sinan Sofuoğlu'nun kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun ise yurt dışında antrenman yaptığı öğrenildi

http://www.samanyoluhaber.com/haber-100991.html

Çevrimdışı Slyffindor

  • **
  • 218
  • Rom: 0
  • Entrigiue?.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2008, 09:33:41 »
Ben bu haberi çok sevidğim bir arkadaşımdan , gayette en haz aldığım eylemlerden birini yaparken (yemek yemek oluyor bu) Kenan Sofuoğlu'nun öldüğü şeklinde aldım ve şoka girmiş bulundum, gözlerim filan doldu..Sonra inanamayıp biraz araştırınca onun değil abisinin öldüğüne biraz sevinmiş gördüm kendimi.Sonra kınadım kendimi etc. Neyse toprağı bol olsun.



                 I'll be your water. I'll be yours