Buyur o zaman

ama bundan sonra bölümler daha yavaş gelecek söyleyeyim
Bölüm 10 – Geri DönüşUzun çölün sonunda, Neinea ve Ameth, Aesa şehrine ulaştılar. Büyük bir ordu, şehirn önünde toplanmış, silahlarını hazır etmeye çalışıyorlardı.
Ameth, bu büyük kalabalığın önüne geldiğinde bir şaşkınlık fırtınası koptu. Ordu, Hükümdarlarının çölde öldüğünü duymuşlardı ve bu yüzden artık hükümdarlığı başka biri yönetiyordu.
Ameth ordunun şehre geri girmesinin emretti ve hızla saraya gitti. Saraya girdiğinde, tahtta tanıdık bir yüzü gördü; Babası!
“Baba! Burada ne işin var ha? Solucan dostlarınla oynasana sen?”
“Ameth, senin yokluğunda tahtı dolduruyordum sadece, sen gideceğine göre artık hükümdarlığının birine bırakman gerekecek, bu kişi tabi ki benim.”
“Sen olduğunda nerden çıktı? Sen lanetinle beraber çöldeki solucanlarla gezsene?”
“Ameth! Haddini aşıyorsun!”
O sırada içeriye Neinea girdi tüm zerafetiyle. Mızrağının ucunu yere vurdu ve adama pis bir şekilde bakmaya başladı. Sonra sesindeki tüm sertlikle şöyle dedi:
“Hayır, baba, o tahtta ben duracağım, kardeşim döndüğünde ise geri dönüp kendi imparatorluğumu yöneteceğim.”
“Kızım?” Yüzünde büyük bir şok ifadesi olmuştu adamın, belli ki kızı yeni fark ediyordu. “Neinea? Gerçektende sensin, ne kadar da büyümüşsün!”
Neinea’nın yüzünde hiçbir yumuşama olmadı.
“Annemle beni doğuya sürdüğün günün intikamını almak için çok bekledim, baba. Nihayet buna kavuşacağım”
Hızlı bir hamleyle zıpladı ve mızrağıyla adama doğru hamle yaptı. Mızrak adamın tam kalbine saplandı ve adam bir alevle yanmaya başladı. Dehşet içinde binlerce çığlık attı, sonunda yere yığılıp kaldı. Külleri, sarayın içinde esen bir rüzgârla savruldu gitti…
O gece ordu büyük bir savaşa hazırlandı, en nihayetinde uzun zaman önce tekrarlanmış olan sefer tekrarlanılacak ve tüm kıta tekrardan Eun Hükümdarlığı sınırları içine alınacaktı. Sehual şehri yeniden kurulacak ve Altın Kule yeniden kurulacaktı…

-Ordu
üzgünüm bu bölümdede idare edin, sonra diyaloglar azalıcak