Şimdi iyi kötü haberler çıkmış yeni bölümden..Çok güzel hareketler sezon arasına girebilirmiş.Sonra sanırım bu haftadan sonra "Skeç yazamayan adamlar"ı yayınlamayabilirlermiş,küfür falan yüzünden.(ben onu kanalın hatası olarak görüyorum,çünkü ilk bölüm son bölüm çoğu küfür sansürsüz verildi)
Sonra yeni sezon canlı olabilirmiş,iyi yanı kesilen skeçler ya da ara geyikleri izleyebileceğiz.Kötü yanı özellikle Şahin çok küfrediyor,kaldırılma ihtimali var.
Doğaçlama bekleyenler var,olmaz sanırım.
Bu bölüm ikinci skeçte filan Büşra da frikik vermiş,gösterilmeyebilirmiş

Ağır esprileri de varmış tabi

Birde Bülent falan şiveli konuşunca da çok küfrediyorlar diye

Tatil kesin değil,sadece üzerinden geçilmiş.
Yani aslında Mutfak skeçleri pek televizyonda yayınlanacak türden olmadığı için..

Bi sitede bu bölümü izleyen birisinin yorumunu da koyup kapanışı yapayım en iyisi

öncelikle skeçlerden teker teker bahsetmiyim isterseniz çünkü espirilerden bahsetsem çarşamba günü izlediğinizden ilk izlemiş gibi zevk almazsınız... ama bir arkadaş skeç yazamayan adamların yayınlanmayacağından bahsetmiş fakat orda bir karışıklık olmuş sanırım çünkü skeç yazamayan adamlar yerine doğaçlama bişeyler oynanmicak aksine skeç yazamayan adamlar doğaçlama oldupından yayınlanmicak... bu hafta biraz kötü başladılar başta.. yılmaz erdoğan da zaten çgh vermedi ilk skeçlere hatta biz bir tatil mi yapsak espirisi ve şımardık mı ne espirisi yapıldı eser de skeç yaamayan adamları sunarken tam haftasını bulmuşuz biz de deneysel birşeyler yapalım dedik dedi, yalnızca kimlerin oynayacağı belliydi büşra-murat-bülent-ayça bunlara da ne oynayacaklarını bilmiyolardı... ama yılmaz erdoğan doğaçlamayı yapan programlar zaten var fakat yazmak işin en zor kısmıdır, biz bu kısmı atlamamalıyız dedi...
canlı yayınlanma konusu kesin bir dille de söylenmedi, yılmaz erdoğan bu akşamki maçtan bahsederken bu yayınlandığında maç çoktan bitmiş olacak ben o yüzden önümüzdeki sezon canlı yayın istiorum dedi... umarım canlı olur ama çünkü dün de anladım ki bizim izlemediğimiz çok kısım var... mesela diğer oyuncular hazırlanırken eser sunuş için çıkıyo ve oyalama işlemini ele alıyo.. özellikle ikinci yarıda son skeç öncesinde diğerleri hazıranırken eserin muhabbetinde konu eserin kilosuna geldi.. birisi sürekli eserin kilosunu sordu ama o söylemedi sonra da yılmaz erdoğan siz kızlara soruyorum o zaman mutfağın en yakışıklısı kim dedi.. sonra sahneye şahin ve oğuzhan da geldiler... ve tabi sonra diğer erkekler... süper bir andı mesela o çok eğlendi herkes... yılmaz erdoğan şahine baba, bülente tabutçu taklitleri yaptırdı, oğuzhana türkü söyletti fln..
ilk skeç rocky di burda şahini izlicez ki süperdi bence ama şahinden çok ersin var tabi.. sonra doğumgünü skeci var ki bunu adını hatırlamadığım bir arkadaş yazmıştı... burda da ersin in süper bir dede tiplemesini izlicez.... sonra eser ve oğuzhan ın yazdığı yeni bir hırsız olayı vardı... ben çok olmasa da beğenmiştim bunu (eser ve oğuzhan tabi) ama yılmaz erdoğan çok beğenmedi... sonra gemide geçen oğuzhan ın ve murat ın çokça göründüğü bir skeç var... sonra da eser oğuzhan metin bülent in (ve tabi birkaç kişinin daha) onadığı apartman skeci vardı.. apartman toplantısını anlatıyolardı..
iki skeç daha vardı ki biri yayınlanmicak olan skeç yazamayan adamlar, diğeri de konsolosluktan vize almaya çalışıldığı skeç ama ikincisinin de yayınlanmama ihtimali var sanırım... süperdi ama büşra oynarken firikik verdi biraz, yılmaz erdoğan da ayıklaabilirsek kadroya girer dedi...