Kayıt Ol

Büyüler

Çevrimdışı NightfaLL_NeMeSiS

• **
  • 236
  • Rom: 1
  • Fear Itself!i
    • Profili Görüntüle
    • Claymore-tr
Ynt: Büyüler
« Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2008, 23:18:40 »
Orda zevkten ve ya işkence yapmanın yöntemlerinden hangisinin daha asil olduğundan falan bahsetmiyodum. Güç belirtisi diyodum. Yok mudur ki ? O zaman her önüne gelen büyücü yapardı yani yapabilirdi.. Yapabiliyo muydu yoksa ben mi bilmiyorum ?
Yapamazdı.Adı üstünda affedilmez.Kızarlar ki sonra.Yakalarlar.Azkaban.Sonra kaçmak için it ol.Benim bildiğim en "güçlü" büyücü Dumbledore.O hiç kullandı mı o laneti.Sadece Voldi acizliğinden kullandı.

Çevrimdışı Lucilla Clarté

• 935
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2008, 23:22:54 »
Yapamazdı.Adı üstünda affedilmez.Kızarlar ki sonra.Yakalarlar.Azkaban.Sonra kaçmak için it ol.Benim bildiğim en "güçlü" büyücü Dumbledore.O hiç kullandı mı o laneti.Sadece Voldi acizliğinden kullandı.

Her güçlü büyücü kullanmak zorunda değil ki zaten. Burda bahsettiğim her önüne gelenin yapamadığı. Ah her neyse, böyle zor bi büyü benim için her zaman asil kalacak, ya da şöyle diim işkence yaparak öldürmekten çok daha asil gibi hani.

Çevrimdışı Jejune

• 658
  • *LucillaClarté'm. ~
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2008, 23:28:23 »
Orda zevkten ve ya işkence yapmanın yöntemlerinden hangisinin daha asil olduğundan falan bahsetmiyodum. Güç belirtisi diyodum. Yok mudur ki ? O zaman her önüne gelen büyücü yapardı yani yapabilirdi.. Yapabiliyo muydu yoksa ben mi bilmiyorum ?

orda avada kedavranın asilliği ve zevk meselesi benim kendi yorumumdur, sana verdiğim bi cevap değil. (:

ayrıca

bu mesaja da tamamen katıldım ki + en azından benim avada kedavranın asilliğine değil de sadece gücüne lafım var. 

Çevrimdışı Lucilla Clarté

• 935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2008, 23:36:09 »
orda avada kedavranın asilliği ve zevk meselesi benim kendi yorumumdur, sana verdiğim bi cevap değil. (:

ayrıca

bu mesaja da tamamen katıldım ki + en azından benim avada kedavranın asilliğine değil de sadece gücüne lafım var. 

peki o zaman. ne denir ki ya da desek ne değişir ki. -bu da buraya attığım son mesajdır, cevap yazmayın dayanamıyorum. :P-

* muhah msnde uzlaşma yoluna gittik, tamamdır. :P ~ Jejune

Çevrimdışı Ira Arel

• **
  • 198
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2008, 06:49:14 »
bu büyülerin hangi sözlerle yapıldığı olsa bide...
"Bize aslında kim olduğumuzu göstren şey yeteneklerimizden çok SEÇİMLERİMİZ'dir."

Çevrimdışı Amèlie

• 531
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2008, 09:35:19 »
Avada Kedavra daha çok korkaklarin tercih edebilcegi bir büyüdür belki evet ama yine de cursedqueen e de katiliyorum sanirim. Ama büyünün amaçlari falan degil bana asil gelen(ki pek asil bi tarafi da yok karsindakine savunma firsati vermeden direk canini almak istemenin), voldemortu avada kedavra diye çigirirken agir çekimde düsünsenize bi kolunun asayi yönetirkenki kivrak hareketleri, asadan çikan yesil isigin havada kivrimlar çizerek düsmana ulasmasi felam güzel gelmiyo mu yani? :P Bilmiyorum bana öyle geliyo en azindan, neyse ya tartistiğmiz konuya bak. Allahım ya nerdeyim ben napiyorum, bi an bunlari biliyor olmam garip geldi. :P

Neyse ben yine de büyü olarak aklapakla yi tek geçerim :P

Çevrimdışı Ira Arel

• **
  • 198
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2008, 18:53:56 »
Karşıdaki savunma yapamaz deil, sadece isabet ettiğinde bi çözümü yoktur.
Mesela ZAY'da Dumb, Harry'yi ve kendini önüne heykel getirerek koruyordu Avada Kedavra'dan.
"Bize aslında kim olduğumuzu göstren şey yeteneklerimizden çok SEÇİMLERİMİZ'dir."

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2008, 18:57:19 »
Karşıdaki savunma yapamaz deil, sadece isabet ettiğinde bi çözümü yoktur.
Mesela ZAY'da Dumb, Harry'yi ve kendini önüne heykel getirerek koruyordu Avada Kedavra'dan.
evet ben de onu söyleyecektim, 7. kitapta da Harry Mrs. Weasleyi koruyordu Protegoyla... sadece karşı büyüsü yok yani geri çeviremiyorsun büyüyü...

Çevrimdışı Amèlie

• 531
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2008, 19:08:36 »
Ama isabet etmesi durumunda hiç bi sekilde geri dönüsü yok, onu kastetmeye çalistim aslinda tabi ki savunabilir ates kadehinde harry de karsilik veriyodu düellolarinda ama neyse öyle iste :P

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2008, 19:11:17 »
Ama isabet etmesi durumunda hiç bi sekilde geri dönüsü yok, onu kastetmeye çalistim aslinda tabi ki savunabilir ates kadehinde harry de karsilik veriyodu düellolarinda ama neyse öyle iste :P
yok o da öyle değil oradaki olay Priori Incantatem... ;D kitapları bir daha oku derim :P ifadeyi ve ayrıntıları unutmuşsun... :P ;) (gıcıkça mı oldu ne? :P)

Çevrimdışı SeD

• 877
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2008, 19:51:47 »
Bence olmamış gıcıkça ;) :D

Ben Sersemletmeyi çok seviyorum yah harika bişe... Sonra Sectumsepra.. Petrificius Totalus da çok gıcıkça :D Şu Hermione nin yarattığı kavanoza felan konan mavi alevler de harika ;D Biçim değiştirmek için yapılanlar, korumalar, nazarlar hepsi harka yaf :D
   Sağol dostum büyüler içiyn ;D

Çevrimdışı Ira Arel

• **
  • 198
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2008, 21:58:50 »
herşey harika ama imperius'u hiç sevmiyorum
düşünsene zaten yaşadığımız dünya olduğu gibi görinmeyen insanlarla dolu bide bunu istemezdm:D
şaka bi yana cidden hiç sevmediğim bi büyü insana kendi dediğini yaptırıyor,zorla da değil:S

Çevrimdışı NightfaLL_NeMeSiS

• **
  • 236
  • Fear Itself!i
    • Profili Görüntüle
    • Claymore-tr
« Yanıtla #27 : 09 Temmuz 2008, 22:34:47 »
herşey harika ama imperius'u hiç sevmiyorum
düşünsene zaten yaşadığımız dünya olduğu gibi görinmeyen insanlarla dolu bide bunu istemezdm:D
şaka bi yana cidden hiç sevmediğim bi büyü insana kendi dediğini yaptırıyor,zorla da değil:S
Yok ya,bence en güzel büyü o ;D.Yazılıdan 24 puan eksik veren matematikçiyi Çatıdan atlatmak isteği >:D

Çevrimdışı Amèlie

• 531
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2008, 09:45:16 »
Valla büyülerin ayrintilarini hatirlamanin falan hayatimda en ufak bi önemi yok hayir hatirliycam da nolcak ki, böyle akimda kaldigiyla yazdim biseyler o kadar iste. Ama yine de Phoneixman sen yanlis anlamissin sanirim, ben Priori seysinden de bahsetmedim ki orda yani büyülerinin çakismasi, Lily James Cedric in Volemort u tutmasi falan da degildi söyledigim, Harry'nin Voldemort büyü firlattiktan sonra da en azindan karsilik büyü yaptigini söylemeye calistim. Yani sonrasindakiler degil sadece büyüyü gönderme kismiydi anlatmak istedigim ki savunma yapilabilcegini gösterir bu da, amaan herneyse ya çok uzar bu böyle, gereksiz.

Çevrimdışı Arminas

• **
  • 104
  • Çoğunluğun İyiliği İçin..!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 21 Temmuz 2008, 18:32:40 »
Sersemlet benim favorim. Keşke gerçek olsaydı...:]