Kayıt Ol

Twilight - Alacakaranlık

Çevrimdışı Sophié

• 836
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
    • Sinek Alkışı
Ynt: Twilight - Alacakaranlık
« Yanıtla #45 : 26 Mart 2009, 22:23:46 »
Üşeniyodum, üşeniyodum yazıcam artık. Kitabın sadece küçük bi kısmını okuyup sıkıldım ve bıraktımdı. Filmi izledikten sonra bile o kadarcık okuduğum kısma rağmen filmin geçiştirme bişey olduğunu kavradım açıkçası. Onun dışında Edvırd Edvırd diye ölen kızlara da gıcık oluyorum, yakışıklı değil bi kere sonra vampir dediğin böyle olmaz ki. Bi vampirin Amerikan Rüyası'nda yaşaması bana saçma geldi açıkçası. Vampir adamsın git, gez, dolan. İşin mi yok diyorum.
Filmin kalitesinin olmadığı bi gerçek. Ne duygusal olarak ne de fantastik olarak doyurucu bulmadım.

too much sugar 
tb

Çevrimdışı Lunacy

• 435
  • Rom: 8
  • ₪₪
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 30 Mart 2009, 10:13:25 »
Üşeniyodum, üşeniyodum yazıcam artık. Kitabın sadece küçük bi kısmını okuyup sıkıldım ve bıraktımdı. Filmi izledikten sonra bile o kadarcık okuduğum kısma rağmen filmin geçiştirme bişey olduğunu kavradım açıkçası. Onun dışında Edvırd Edvırd diye ölen kızlara da gıcık oluyorum, yakışıklı değil bi kere sonra vampir dediğin böyle olmaz ki. Bi vampirin Amerikan Rüyası'nda yaşaması bana saçma geldi açıkçası. Vampir adamsın git, gez, dolan. İşin mi yok diyorum.
Filmin kalitesinin olmadığı bi gerçek. Ne duygusal olarak ne de fantastik olarak doyurucu bulmadım.

baştan sona katılıyorum. "aah edward.!! cedric diggory yokmuydu hani o işte ah ölüyoruz bitiyoruz" vs.
12-15 yaş arası gençliğin vazgeçilmezi haline gelmiş.. filmi izledim, ilk o kadar tepkili değildim hani, vampir filmi olarak rezalet olsa da eğlenceli sayılabilir demiştim.. ama o kadar abartıldı özentileştirildiki sonradan Tıvaylayt tıvaylat diye dolaşan ufaklıklar o kadar arttı ki hani sanki filmi yüz kez zorla izletmişler gibi hissetmeye başladım..
vampirlere hakaret yahu bu seri, güneşte parlayan vampir mi olurmuş hadi canım sende =P

hani sitede de cok hayranı var yanlış anlamayın size laf etmek değil amacım, görüşüm bu sadece =))
₪ Hail to the Thief ₪

Çevrimdışı Sophié

• 836
    • Profili Görüntüle
    • Sinek Alkışı
« Yanıtla #47 : 30 Mart 2009, 11:57:17 »
12-15 değil direk 17-19. Sınıfımda ki 10 kızdan 9'u Edward ve Twilight hayranı, zaten sınıfımda sadece 10 kız var. Bi de dün bi arkadaşımla bu konu hakkında konuşurken öğrendim, twilight anneleri falan varmış. Hiç hoş bi durum değil sanki :D.

too much sugar 
tb

Çevrimdışı Dúrgonath

• 680
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 30 Mart 2009, 19:50:18 »
twilight annesi nası oluyo ya?
konu ile ilgili hayranlara bi bildirge yayınlamıştım ben facebook'ta xD

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 30 Mart 2009, 20:18:10 »
Twilight Anneleri! orta yaş bunalımından kurtulmak isteyen anneler için birebir! Yakında FOX TV'de!
try again fail again fail better

Çevrimdışı Lunacy

• 435
  • Rom: 8
  • ₪₪
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 30 Mart 2009, 20:55:20 »
Twilight Anneleri! Alacakaranlık Kuşağını yaşamış, orta yaş bunalımından kurtulmak isteyen anneler için birebir! Yakında FOX TV'de!
oks anneleri zuhhahahha =)
₪ Hail to the Thief ₪

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 01 Nisan 2009, 17:42:38 »
Hayatımda bu kadar gay bir vampir filmi izlememiştim; zaten Vampire The Masquearade tadı hiçbir vampir filminde yok bir de bu çıktı başımıza. Piyasaya oynadığı apaçık ancak vampirler bu kadar rezil edilemezdi.

Ayrıca şu istatistik filmin bütün kalitesini göz önüne seriyor.

imdb genel notu: 6.1

erkeklerin ortalama oyu: 5.4
kadınların ortalama oyu: 7.5

18 yaş altı erkeklerin oyu: 5.5
18 yaş altı kadınların oyu: 8.1*

18-29 yaş arası erkeklerin oyu: 5.4
18-29 yaş arası kadınların oyu: 7.4
http://www.imdb.com/title/tt1099212/ratings
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

• 2483
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 01 Nisan 2009, 23:35:37 »
Her şeyi açıklayan mükemmel istatistikler..

Çevrimdışı Lucilla Clarté

• 935
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 05 Nisan 2009, 22:51:33 »
Filmi izlememiş olsam da, ilk kitabı dün yedim yuttum. Saat 2'ydi elimden bıraktığımda. Sevdim gerçekten ama filmini izlemeyi düşünmüyorum uzunca bi süre, aslında izledikten sonra yaşayacağım hayal kırıklığından korktuğum için biraz da. Yorumları okuyup duyduktan sonra karar verdim ki ben kafamda canlandırmaya devam etsem daha hayırlı. Robert'a Kristen'a gerenk yok. :P

İşin özü; her şeye rağmen çok beğendim, diğer kitapları da deli gibi merak ediyorum şu an.

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 05 Nisan 2009, 23:05:42 »
Berbat desem az mı olur, yoksa "cuk" mu oturur bilemiyorum. Yani hakkında onca olumlu yorum okudum, duydum, ilk olumsuz eleştirileri de Feyza ve Ece'den duydum, ama yine de filmin başına duygulanmayı bekleyerek oturdum, ama hiçbir şey olmadı, hiçbir şey hissetmedim, hissedemedim... Güzel değildi açıkçası, anlamsızdı bir çok şey, ayrıca Erdost'un filmin vampirlere hakaret olduğu konusundaki görüşüne katılıyorum, yani sonsuza kadar yaşayan bir yaratık, bu tür olaylara alışık olmalı ve bu yüzden de silebilmeli kişileri, hele bir insanı... Yani ortalık insan kaynarken gidip hayvan avlıyorlar, bu kadar mı düştü be vampirlik, sinsilik nerde hani? Hadi güneş olayını yuttuk diyelim, alışılmışın dışına çıktılar, ama vampir adam hırslı değil miydi? Eğer birine kaptırırsa kendisini, onu da kendi gibi yapmak istemez mi, nerede ihtiras? Olmamış bence, belki eseri de eleştirdim bilmiyorum, ama düşüncelerim bu yönde gelişti...

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 06 Nisan 2009, 17:14:23 »
Güneş olayı da şudur:

İlk vampir Caine yada bizim bildiğimiz adıyla Kabil cennetten bir takım olaylar sebebiyle (hepsini anlatmıyorum uzunca bir hikayedir bu) kovulduktan sonra cennetin generali ve alevin taşıyıcısı Mikail ona yaklaşır ve tanrıdan af dilenmesini ister. Caine reddeder ancak kendimi affedirsem affolmuş sayılırım der ve bu yüzden Mikail onu ateşe yaklaşamamakla lanetler.

Ardından Doğu'nun koruyucusu ve güneşin sürücüsü İsrafil de aynı talepte bulunur, Caine'in reddetmesi üzerine onu ve torunlarını güneşe çıkamamakla, güneşten saklanmakla lanetler.

Book of Nod'da vampirlerin güneşten ve ateşten neden çekindiği böyle anlatılmıştır. Bir vampir eğer ki güneşe çıkarsa vücudu taş kesilir. Bir başka vampir kendi kanını ona bağışlarsa taş kesilen vampir vücuduna yani hayatına geri dönebilir ancak bir vampir böyle bir şeyi genelde yapmaz yani ölüme terk edilir :D
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

• 2483
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 06 Nisan 2009, 20:19:40 »
http://www.kayiprihtim.org/forum/caine-ilk-vampir-t5281.0.html

Şurada o hikayenin hemen hemen tamamı anlatılıyor.

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 06 Nisan 2009, 23:05:30 »
Kesinlikle baştan savma bir yapımdı.çok '' Klasik'' vede sıkıcıydı...
You can win thousand fights, but you can only lose one!

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
« Yanıtla #58 : 08 Nisan 2009, 11:58:49 »
Kitaptaki aşkı tam anlamıyla verebilecek bir yapım zaten beklemiyordum açıkçası. Ki zaten Alacakaranlık serisinin fantastik yanını seven bir 'okur' olarak, bütün hareketliliği filmin sonuna tıkıştırıp iyice mundar edilmesinden fazlasıyla rahatsız oldum. Tahminen ikinci filmi daha çok beğeneceğim, ama favori kitabım olan 'Tutulma' kitabının filminden gerçekten büyük şeyler bekliyorum.

Umarım hayal kırıklığına uğrama(yız)m.

Çevrimdışı Canina

• 1460
  • Rom: 39
  • There ought to be a law against you
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
« Yanıtla #59 : 30 Nisan 2009, 16:57:41 »
Vampire: The Masquerade sistemine, neredeyse hakaret eden bir kurgu.