Perg Efsaneleri'nin yeni baskısını görebilmek için az daha bekleyeceğiz Rıhtım Ahalisi. Barış abi 40 dakika önce Facebook profilinde şöyle yazdı:AlıntıDün İthaki Yayınları'yla toplantı yaptık, Perg Efsaneleri kitapları Temmuz - Ağustos gibi yeni kapakları ile yeniden raflarda olacak. Baskıları tükendiği için bulamayan dostlara duyurulur
Dün İthaki Yayınları'yla toplantı yaptık, Perg Efsaneleri kitapları Temmuz - Ağustos gibi yeni kapakları ile yeniden raflarda olacak. Baskıları tükendiği için bulamayan dostlara duyurulur
Ben Korkak ve Canavar'a başladım, 50 sayfa kadar falan okudum ama nedense burada övüleni bulamadım. Dili çok basit geldi en başta. 50 sayfada kitabın hikayesi, konusu falan ortaya çıkmaz tabii ama, ne bileyim, anlatım biraz yavan gibi. Alelacele anlatılmış sanki, anlayamadım da tam ama pek çekmedi beni. Bir tutukluk var gibi yani. Devam etmeye çalışacağım bir ara, umarım devamında aradığımı bulurum.
Alıntı yapılan: Grayswandir - 26 Kasım 2014, 23:52:51Ben Korkak ve Canavar'a başladım, 50 sayfa kadar falan okudum ama nedense burada övüleni bulamadım. Dili çok basit geldi en başta. 50 sayfada kitabın hikayesi, konusu falan ortaya çıkmaz tabii ama, ne bileyim, anlatım biraz yavan gibi. Alelacele anlatılmış sanki, anlayamadım da tam ama pek çekmedi beni. Bir tutukluk var gibi yani. Devam etmeye çalışacağım bir ara, umarım devamında aradığımı bulurum.Hakan abinin yorumuna katılıyorum. Devam etmelisiniz, seveceksiniz.