Naruto saçmalık sınırlarında dolaşıyor. Gırgırına okuyorum artık.Spoiler: GösterTobi=Obito olduktan sonra artık mantık aramıyorum gerçi.Yondaime'nin öğrencisi olan Obito 3 yıl sonra Yondaime gibi biri ile başabaş savaşabiliyor Naruto'da Düşünün Tobi Raikage'den daha çok zorladı Yondaime'yi, o derece.
Iyi de Tobi'nin kim olduğu hakkında utanmayıp makaleler bile yazanlar oldu ve bu tip muhabbetlerin ana başlığı hep aynı kişi hakkındaydılar. Maskenin ardındaki kişiyi görünce şaşırmak gerçektek mümkün değildi hani. Ona gelene kadar ne saçmalıklar var peheeey.
Ohoo. bayağı bi bölüm gelmiş manga'ya ben bakmayalı bayağı olmuş demekki.Hemen okumak lazım.[*]Hemen okudum. [/*] [*]Tek gerçek manga Air Gear dir efendim Onpiece Naruto falan hikaye heheeyt [/*]Spoiler: GösterBundan 2 yıl kadar önce obito tobi mi? değil mi? Diye ne tartışmalar dönmüştü ya.Bazı forumlarda uzadıkça uzamıştı.Sonunda bi karar verildide kurtulduk.Bu aralarda Naruto biticekmiş o yüzden kısa yoldan öyle yapmışlar falan diyorlar.