Kayıt Ol

Neverwinter Nights 2 | İnceleme !!!

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Ynt: Neverwinter Nights 2 | İnceleme !!!
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2009, 10:59:56 »
Çok başarılı bir inceleme olmuş, zamanında Level dergisinde okuduklarımdan hiç eksiği yok. Oyun büyük ihtimalle emektar bilgisayarımda çalışmayacağı için alıp oynamayı düşünmedim. Ayrıca dialoglar üzerine kurulu olması da zorlaştırmış durumu benim için.

Bir de, sistem gereksinimlerini verelim de ayıp olmasın. :D

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Ayrıca asıl ayıbı şimdi yaptın, huh. :P

Konusu çok çekici, belki gelecek yıllarda oynamaya fırsat bulabilirim. Tekrar eline sağlık. ;)

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2009, 13:09:35 »
Teşekkür ederim bu güzel yorumun ve beğenilerin için  :uhe.Umarım en kısa zamanda oynarsın.Ben büyük zevk aldım, umarım başkları da anlattığımdan fazlasını oyunda bulur.

Level'la kıyaslanmak da gururumu okşadı ^^. Çok mu şımardım ne :P

Çevrimdışı Elenor

• **
  • 124
  • Rom: 0
  • Naber?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 18 Temmuz 2009, 19:45:15 »
lanet gitsin hiçbi oyunu oynayamıycakmıyım ben ya ;D o kadar tavsiyene rağmen malesef bilgisayarım yeterli değilmiş bu oyun için ;D içimde kaldı ha ;D
closing your eyes to dissappear
you pray your dreams will leave you here
but still you wake and know the truth
no ones there

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 18 Temmuz 2009, 19:59:48 »
Oy oy oy :P. İçime oturdu bu lafın :). Vicdan azabı duydum xD!

O zaman al oyunu bir arkadaşın evine git. Eterle uyut onu sabaha kadar oyna ;).

Çevrimdışı voyvoda

• **
  • 202
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 19 Temmuz 2009, 00:55:46 »
Mask of the Betrayer ve Storm of Zehir'in de incelemelerini bekliyoruz Fırtınakıran :D

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 19 Temmuz 2009, 09:37:34 »
Güzel bir inceleme olmuş, eline sağlık. Hack n Slash'in biraz rp ile harmanlayarak oluşturulan bu oyun kategori bakımından çoğu yerde rpg diye geçiyor.  Ha, iyi, güzel, keyifli bir oyun. Lakin role play konusunda kendisinden çok daha eski oyunlar olan Baldur's Gate, Vampire The Masquerade Bloodlines, Fallout, Elder Scrolls serisi ayarında değil.
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

Çevrimdışı voyvoda

• **
  • 202
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 19 Temmuz 2009, 21:20:16 »
Hack n Slash'in biraz rp ile harmanlayarak oluşturulan bu oyun kategori bakımından çoğu yerde rpg diye geçiyor.

:/..bu nası bir dışlama olmuş böyle :D çok detaylı inceledim, biliyorum fln diyemem ama baldur's gate'de de bundan az hack n slash var değil...

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 19 Temmuz 2009, 21:40:28 »
Mask of the Betrayer ve Storm of Zehir'in de incelemelerini bekliyoruz Fırtınakıran :D

Onları oynamadım xD. Adlarını duydum, CD kapaklarını gördüm ve bu kadar :D. Alıyım o zaman ya :P. Hayır hevesim kabardı şimdi bak :D.

Aslında, 2006'da yılın oyunu seçilen ve karakter yaratma detaylarıyla her türlü rpg'yi sollayan oyun: Elder Scroll 4: Oblivion'u da incelemek de mantıklı olabilir. Hadi o zaman oyunu geri yükle Hazal hanım :P.

Çevrimdışı voyvoda

• **
  • 202
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 19 Temmuz 2009, 22:26:39 »
Ben de storm of zehir'i indiriyorum netten ama bu sefer de asıl oyunu bulamıyorum :S naptım acaba cdleri...

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 20 Temmuz 2009, 11:03:00 »
Tek şey hack n slash ya da karakter yaratmak değil. Karakter yaratımları çok güzel zaten ancak karakter yaratım detayları daha düşük olmasına rağmen oyun için diyaloglarıyla olayı bitiren oyun Vtm Bloodlines'tır sanırım. Fallout'un da ondan aşağı kalır yanı yok tabi. Diyaloglar ve diyalogların oyuna yön vermesi konusunda zannediyorum ki Baldur's Gate de Nwn'den daha ileridir. Gerçi teknolojik yetersizliklerden dolayı daha kötü de durabilir Baldur's Gate ama. Şahsi görüşüm tabi.

Oblivion'u ya da Morrowind'ı (benim favorimdir) aynı kalitede bir incelemeyle okumak hoş olacaktır tabi.
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 21 Temmuz 2009, 11:48:19 »
Elder Scrolls serisini normal bir FRP olarak görmek daha makul sanırım. Morrowind beni epey epey sıkmıştı açıkçası, bazı oyunlar vardır güzeldir, ama nedense bir süre oynadıktan sonra gerçek anlamda mide bulandırmaya başlar. İğrenmek olarka değil, mideniz bulanır. Öyle bir oyun o. Oblivion nasıldır bilemiyorum, bilgisayarım kaldırmadı :D

Bloodlines'ın o atmosferini okumak da güzel olurdu tabi VTM seviyorsan.
try again fail again fail better

Çevrimdışı Dwaxer

• **
  • 53
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 21 Temmuz 2009, 14:35:33 »
ama nedense bir süre oynadıktan sonra gerçek anlamda mide bulandırmaya başlar. İğrenmek olarka değil, mideniz bulanır.
Benim de FPS denilen tarzda ekran görüntüleri olan oyunlarda aynı bulantı olayı başıma geliyor. Araç tutması gibi bir şey o; önce soğuk bir terleme ardından yavaş yavaş artan mide bulantısı. Karanlık zindanlarda daha hızlı sonuç veriyor. Oyunu bilmiyorum FPS mi ama belki aynı durumdur seninki de. ;D Bazı insanlarda bu problem oluyor; TV'de filan birkaç benzer konuşmaya şahit oldum. Bunu duyan diğerleri şaşırıyorlar, "hadi canım olur mu öyle şey!" diyorlar. Çok sık rastlanan bir durum değil ama var.
.

Yoksa cırcır böceklerinin sözde ahenkli müzikleri ve hafif bir rüzgarın etkisiyle sallanıp birbirine sürten buğday başaklarının hışırtısından başka bir şeyin duyulmadığı bu ıssızlıkta karşılaşıvermeleri tamamen tesadüf müydü?

.

Çevrimdışı voyvoda

• **
  • 202
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 22 Temmuz 2009, 04:13:30 »
Diyaloglar ve diyalogların oyuna yön vermesi konusunda zannediyorum ki Baldur's Gate de Nwn'den daha ileridir.

Evet buna bi lafım yok..keşke baldur's gate biraz daha güzel grafiklere sahip olsa..nwn'ninki gibi değil ama en azından biraz daha iyi bir grafik...

Bu arada strom of zehir incelemesini yapim; sabrınız iyiyse oynayın :D ben deli oldum...map area dışında neredeyse hiçbiyerde rest yapamadığından ard arda iki defa savaşa girdinmi ölmemen imkansız..hatta oyunun ilk başında ölmemek imkansız ama ben 3 ayrı karakter yaratıp onlardan bir parti kurarak(ki bu normal değil diye düşünüyorum) anca yendim e ilerledim biraz oyunda..

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 22 Temmuz 2009, 10:41:29 »
Bu arada strom of zehir incelemesini yapim; sabrınız iyiyse oynayın :D ben deli oldum...map area dışında neredeyse hiçbiyerde rest yapamadığından ard arda iki defa savaşa girdinmi ölmemen imkansız..hatta oyunun ilk başında ölmemek imkansız ama ben 3 ayrı karakter yaratıp onlardan bir parti kurarak(ki bu normal değil diye düşünüyorum) anca yendim e ilerledim biraz oyunda..

Oy :P. Oyun iyiymiş baya :D. Bu kadar zorsa bitirebilene plaket verelim biz.
Rest yapamama durumu oyuncuya büyük bir darbe. Nromalde, düşman yakınlradayken rest yapamıyoduk ama ben olay yerinden kaçıp rest yapıp "dönüşüm muhteşem oldu!" şeklinde savaşa giriyordum. Burdan şunu anladım ki; sağımız solumuz kuşatılmış :P. Oyunculara sabır diliyorum efendim.

Çevrimdışı voyvoda

• **
  • 202
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 22 Temmuz 2009, 22:28:34 »
Buarada map areada adım başı ork,troll,batiri vsye denk gelmekten ve onlarla nerdeyse savaşmak zorunda kalmaktan map areada da rest yapmak çok zor onu da belirtim :D

Bir de sanırım normal nwn'de yoktu yada ben görmedim: 4 kişilik kendi yarattığın karakterlerle parti kuruyorsun ve oyunda da birkaç ekstra kişi alabiliyorsun partine yani normal değil demiştim bu parti'ye kendin karakter yaratıp koyman ama normalmiş :p

edit: bir de ne yazıkki hiçbir cheat'i kullanamamam benim için tam bir kabus oldu :D