Kayıt Ol

Caine | İlk Vampir

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Caine | İlk Vampir
« Yanıtla #15 : 20 Aralık 2009, 11:44:38 »
Hakkın var gözüm; ilk vampir Lilith'tir.
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 20 Aralık 2009, 11:46:58 »
İlk kanı akıtan Caine değil midir?
try again fail again fail better

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Aralık 2009, 11:48:34 »
Hikaye'ni biliyorum, Nod'lu Caine. Açsın, bende yemek var. Üşüyorsun, bende kıyafetler var. Üzgünsün, bende rahatlık var''
''Benim gibi lanetli birini niye rahatlatasın? Neden giydiresin? Neden besleyesin?''
''Ben senin babanın ilk karısıyım. Yukardakine karşı geldim ve özgürlüğü karanlıklarda buldum. Ben Lilith'im. Bir zamanlar bende üşüyordum. Benim için sıcaklık yoktu. Bir zamanlar bende açtım, benim için yemek yoktu. Bir zamanlar bende üzgündüm, benim için rahatlık yoktu.''
Lilith Caine'i ağırladı ve onu besledi, rahatlattı. Caine onun evinde bir süre kaldı, ve birgün ona sordu:
''Sadece karanlıktan, bu evi nasıl yaptın? Nası kıyafetler yarattın? Nası yiyeceklerini yetiştirdin?''

Lilith gülümsedi ve cevap verdi: ''Ben uyandım. Bu sayede istediğim gücü yaratıyorum''
''Beni de uyandır Lilith, benim de güce ihtiyacım var. Bende kendi evimi, giysilerimi, yiyeceklerimi yaratmalıyım.''
''Uyanmanın sana ne yapacağını bilmiyorum. Sen baban tarafından lanetlendin. Ölebilirsin, sonsuza kadar değişebilirsin.''
''Güç olmayan bir yaşamın ne önemi var? Sen olmadan ben ölürüm, ama senin kölen olarak yaşayamam.''

Lilith Caine'i seviyordu. Bunun olmasını istemesede Caine'in istediğini yaptı ve Caine'i uyandırdı. Bileğinden gelen kanı bir kaba koydu ve Caine'e içirdi. Caine Abyss'e düştü, o kadar uzun düre düştüki bu ona sonsuzluk gibi geldi. Gözlerini açtığında karanlık bir yerdeydi.

Book of Nod'dan çeviri, kaynak Frpnet
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

Çevrimdışı Persephone

• *
  • 33
  • Rom: 1
  • Mellonamin, nai eleni siluvar antalyannar!..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Aralık 2009, 12:51:07 »
Lilith, Adem'in ilk karısıdır. Fakat Adem'e ve Tanrı'ya isyan etmiş ve Adem ile kendisinin eşit olmasını istemiştir. Adem'in erkek olduğu için kendisinden üstün olmasını kaldıramayan Lilith sonunda Cennet'ten kovulmuş. Tanrı, Adem'e kendi kaburga kemiğinden Havva'yı yaratır. Havva, Adem'den olduğu için çok saygılı ve Adem'in üstünlüğüne inanırmış. Cennet'ten kovulan Lilith, sonsuza kadar hamile kadınları ve çocukları öldürüp onların kanlarını içeceğine söz vermiş. (Erkek çocukları doğdukları gün, kız çocuklarını doğumdan 8 gün sonra...)
Ölmek, uyumak sadece! Düşünün ki uyumakla yalnız
Bitebilir bütün acıları yüreğin,
Çektiği bütün kahırlar insanoğlunun.
Uyumak, ama düş görebilirsin uyku...da, o kötü!
Çünkü o ölüm uykularında,
Sıyrıldığımız zaman yaşamak kaygısından,
Ne düşler görebilir insan, düşünmeli bunu.
Bu düşüncedir uzun yaşamayı cehennem eden.

William Shakespeare
[/size]

Çevrimdışı Wanderer

• 1501
  • Rom: 28
  • Uzun günler ve hoş geceler dilerim.
    • Profili Görüntüle
    • Blog Sayfam - Yolsuz Yolcu
« Yanıtla #19 : 20 Aralık 2009, 14:18:17 »
Kuranda geçen daha güzeldi ve daha insancıldı bence... x) Ama kim yazmışsa hakkı var sağlam yazmış da değiştirmiş esas hikayeyi...
May the force, be with you.

• *
  • 23
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 21 Aralık 2009, 15:01:54 »
Şu mitolojide bence en çok çekiştirilen konu bu adem havva ya da adem lilith olayı ben hiç girmek istemiyorum o yüzden.:D
Divine Bronze

Çevrimdışı diana

• 513
  • Rom: 16
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 21 Aralık 2009, 21:00:09 »
Şu mitolojide bence en çok çekiştirilen konu bu adem havva ya da adem lilith olayı ben hiç girmek istemiyorum o yüzden.:D
Aynı şekilde bende.

Çevrimdışı skandy_duygu

• **
  • 293
  • Rom: 4
  • artık Mersine Türkiye şampiyonasına :D
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 01 Ocak 2010, 19:31:07 »
Güzel baylaşım sağol yanlız 3. kardeş niye hiç hikayede geçmiyor?
‘Üzgünüm Beverly ama seni dövmek zorundayım.Bunu senin iyiliğin için.Eğer tuvaletten bir örümcek çıktığını söyleseydin,benden dayak yemek zorunda kalmayacaktın’”

Çevrimdışı Baal Adramelech

• 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 01 Ocak 2010, 19:45:28 »
Güzel baylaşım sağol yanlız 3. kardeş niye hiç hikayede geçmiyor?

Bu hikaye World of Darkness evreninde geçen bir hikayedir. Yani Kutsal Metinlerle bağlantılı olsa da, onlardan değildir. Tamamen White Wolf firmasının ürünüdür.
#rekt