Belki de biz onların içindeyiz bu arada zaten uzay ve uzaylar birer düzlem ve yaşam formlarıdır ben göremiyorum diye onları reddedemezsiniz tanrıyı da göremeyiz ama vardır. uzaylılar da diyelim bir gezegen de nerden biliyoruz o gezegenin 2 cm olduğunu. Bu yüzden heryerde olabilirler hem bizden ilerimi bu da doğru değil çünkü onlar bir ırk değil milyonlarca ırk bizlerde onlara göre uzaylız mesela...
Bence yoktur.
Onlara karşı tehlike olduğumuzu hiç sanmıyorum ama.

Şimdi, konuyu bilimsel açıdan ele almak gerekirse, Karbon bazlı olmayan uzaylı yapısı öne sürülmüş ancak bu çok küçük bir ihtimaldir. Evrende en kolay birleşme ve bir araya gelme gücüne sahip element karbondur. Bir kaç tane daha sayılabilir ancak hepsi genellikle -/+ 1 protonlu elementlerdir ki, Karbona oldukça benzeyen yapılara sahiptirler.
Farklı bir türde element temelli varlığın oluşması, insan gibi karbon temelli bir varlığın oluşmasından çok daha zordur ki, insanın oluşması bile büyük bir zorlukla olmuştur. O nedenle, karbon, bir canlı oluşturmak adına kendini en kolay kullandıracak maddedir ki, değişimi ve tepkimeleri hafif olduğundan evim safhasında eğer bir başka madde temelli varlıkla yan yana gelirse, sayısal/evrimsel üstünlük sağlayacaktır.
İkinci olarak, Einstein yanılmıyordu. Çünkü uzay ve zamanın kütlelere bağlı olarak kırınımı kanıtlanmış bir şeydir. O nedenle, yaratıklar ölümsüz olmadığı veya bir kurt deliği açamadıkları veya uzayı hareket ettiremedikleri sürece, dan diye gelip gitmeleri mümkün değildir.
Ölümsüzlük biyolojik olarak mümkün bu arada.
Kurt Deliği açmak veya Uzayı hareket ettirmek için kullanılması gereken enerjiler ise hayvani boyutlardadır. Füzyon Enerjisiyle sahip olunabilineceğinden emin olunmayan bir güçten bahsediyoruz. Eğer amaçları savaş olan bir topluluk olsalar, ve gerçekten o kadar uzaktan gelebiliyor olsalar, gezegenin yanından geçip tüm yaşamı kurutmaları hiç de zor olmazdı.
O nedenle, ya uzaylılar yoktur, ya vardır ve bizi takmıyorlardır ya da vardır ama teknolojiye sahip değillerdir. Diğer seçenekler mantıksız ve çelişkilidir.