Toplam Oy Verenler: 37
Nie cevap yazmıyosunuz anlamıyorum ki..Birtek skandy_duygu ve mrs. caspian yarıdmcı oluolar ..!!Ne yani diğer konular çok mu güzel tamam birşey demiyorum ama artık gerçektende yuh size(tabi yuh denmeyecek kişilerde war elbet)Ama sorun şu ki bu lafa yakışır kişilerin sayısı çok daha fazla diğerleri azınlıkta o kadar Anna resmi araştırıorum bi cvp bile yazmıosunuz o kadar mı acizsiniz merak ediorum ve inadına YAZIM KURAKLLARINA UYMUORUM .UYUNCA DA BİŞİ FARKET MİOOOOO AYRICA BURASI TÜRKEİYE'DEN NARNİA FORUMLARININ AZINLIKTA OLMASI NEDENİYLE BU KADAR ÜYE ÇEKİO SANIRIM BİRKAÇ TANE DAHA TÜKRÇE NARNİA SİTELERİ OLSA BURASI BATAR !!!!
Öncelikle ne bu şiddet ne bu celal demek istiyorum? Niye böyle bir izlenime kapıldınız onu da anlayamıyorum. Eğer kurallarda "Türkçe kurallarına düzgü bir şekilde uyun." diyorsa ve siz bu foruma kayıt olmadan hemen önce "Kabul Ediyorum" kutusunu işaretliyorsanız, Türkçe kurallarına uyacaksınız demek oluyor. Yok ben böyle iyiyim diyorsanız da bir kaç uyarıdan sonra yönetimdekiler gerekeni yapacaktır.Gelelim forum hakkında Narnia için söylediklerinize. İlk olarak burası tamamı ile Narnia'ya ait bir forum değil. Sizin Anna Popplewell hakkında açtığınız konulara iki günde yorum gelmiyorsa biraz bekleyin ve diğer konulara yönelin. Kimse bir şey yazmıyor demişsiniz. Bence istatistiklere, hatta istatistikleri geçin; forum ana sayfasından bir bakın bakalım serilere, hangisi seri ne kadar yorum almış diye. En etkin bölümlerden birisidir Narnia. Bizler "Narnia'da birinci olacağız, en iyisi biz olacağız!" sloganıyla girmedik yola. Bu bakımdan "bir kaç yer daha olsa burası batar" gibi bir yorum ne kadar yerinde anlayamıyorum. Narnia hakkında ülkemizde açılmış onlarca site var(dı). Eğer ilgi görmesini bekliyorsanız sabretmeniz de gerekecektir.Umuyorum sorularınızı bir nebze cevaplayabilmişimdir. Narnia bizim için değerli bir seri, Lewis usta'ya saygımız sonsuz. Ama birilerinin gelipte Narnia adına "Lağn ben bu kızı çok beğeniyorum acayip tatLı!!" demesini beklemeyin. Burası bir kaç aktör veya aktrisin hayran sitesi değil. Eğer bu tür konular için yorum beklerseniz bir çok gün beklersiniz.
Keşke Kayıbrıhtım bir Narnia sitesi olsaydı da üzülmeseydin demek geldi içimden. Öyle olsaydı bile hikayenin içeriği ile ilgilenecek biriyim ve sitenin geri kalan tüm üyeleri saydığın 3 kişi dışında benim ruh halime sahip. Sayınız artmadığı sürece kendiniz dışında "Narnia filmlerindeki oyuncuların görünüşleri ve deneyimsel yaşamları konusundaki bilgiler" antolojisine pek yorum katılmayacak gibi. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum varlığınız eğlenceli, renk katıyor.Kayıbrıhtım fantastik içerikli tüm yazımsal, seyirsel, duyumsal eserlere yer veren bol renkli bir site. Soruyorum tüm bunları okudğunu varsayarak; sen neden öteki Narnia dışı başlıklara yorum yapmıyorsun?
Hayran sitesi olmadığını elbette biliyorum fakat az ya da çok farketmez yinede Narnia'yı kapsıyor.
BİRKAÇ TANE DAHA TÜKRÇE NARNİA SİTELERİ OLSA BURASI BATAR
Ayrıca yani C.S Lewis le ne alakası var onuda anlayamıyorum.Ben Narnia'nın yazarıyla bağlantılı birşey söylediğimi de hatırlamıyorum.
Nihbrin le Megicalbronze içimden geçenleri söylemişler aslında Kayıp Rıhtım Fantastik EDEBİYAT sitesi. evet Narnia başlığı altında oyunculara ve hayatlarına da yer veriliyor, zaten kimse şimdiye kadar açtığınız başlıkları silmedi farkettiyseniz. ama iki gün önce bi konu açıp da "yorum atmıyosunuz, burası batar" triplerine girmek çok çocukça geldi bana .ayrıca siteye ilk üye olduğum zamanlar ben de Türkçe kurallarına uymuyordum. hatta senden daha beterdim ama sitenin kuraları bunu gerektiriyor ve buraya üyeysen uymak zorundasın magicalbronze un dediği gibi. haa uymak istemiyor musun, doğal bir durum bu da tabii... o zaman sana internet penceresini sağ üst köşesine basmanı öneririm. bak bakalım orada ne var...büyümek lazım biraz...ve evet biraz sabırlı olursanız açtığınız konulara da yorum gelecektir...ekleme : bence Lucy hem kitaplarda hem de filmlerde favorim o benim =)
İnternet penceresinin sağ üst köşesinde ne olduğu elbette biliniyor yani ne demek istediğinizi anladım fakat sizle bu şekilde konuştuğum için siteyi kapatıp girmememek sizin tabirinizle"çocukluk" olur .Sonuçta bu sitenin yeni üyelerindenim ve elbette benimde yakınmalarım ya da görüş farklılıklarım olucak.Hepinizle düz kafa gidemem ya biraz sizde anlayış gösterin bence.Fikrimi açıkça belirttiğim için siteden atılıp pencerenin "sağ üst köşe"si ile bütünleşemem.Yani bunu yöneticiler de gerçekleştirebilir ama sanırım asıl çocukluk budur.Ayrıca ben Narnia ya saygı duymasam nedne başlığı altında anketler açıp diğer üyelerin konularına yorum yapayım.Bu elimi yormaktan başka hiçbirşeye yaramazdı öyle değil mi?Şu herkesi düşündüren lafım olan "birkaç narnia sitesi olsa burası batar" kısmına geleceğim .Siz sitede fikir ayrılıklarına karşı anlayış göstermezseniz ve eğer birkaç tane daha sizin bu yapmadığınızı yapan Narnia sitesi olsa işte asıl bu site batar.Fikrimi ve düşüncelerimi çekinmeden belli etim diye de bana zorlanılsa toplanıp masal değerinde olacak satırlarla cevap veriyorsunuz.Siz böyle yaparsanız bende bu şekilde uzun uzun yazmak mecburiyetinde kalırım.Ayrıca ben sizle Narnia'nın konusu dışında da konulara yer verdim .Oyuncular gibi madem paylaşımın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyorsunuz da neden bu tür konuları da paylaşım saymıyorsunuz buna şaşırıyorum.Ve bence siz en küçük bir şeyde bile beni siteden atmak türünden bişeyleri ima ediyorsanız gerçekleri söyleyenleri sitedan temizlemek için sabırsızsınız bundan bu çıkıyor.Yalnızca bunu üstü kapalı fiyakalı cümlelerle ima ediyorsunuz o kadar.Benim yazdıklarım tartışma yaratacak türden bişey değildi siz tutmuş yok paylaşım,yok sabır ...İki satır adam gibi birşey yazsanız böyle olmaz asıl.Ayırca isterseniz karmamı -100 e kadar indirin sonuçta birkaç üyenin de düşüncesiyle sizin gözümüzde karmanız yok yani.Tartışma istemiyorum artık.Sadece doğruları söyledim o kadar siz bana sabırı öğretmeye kalkıyorsunuz ama bence sizin anlayış öğrenmeniz gerekiyor.
kimse seni siteden atmaktan bahsetmemiş eğer feci derecede bi görme sorunum yoksa... benim dediğim sadece eğer bu kadar dolduysan siteye karşı, çıkıp kurtulabileceğindi, herhangi bir ima değildi.bir de gelişme var sende bak Türkçe konusunda epey düzeltmişsin kendini =))
Bir anket başlığı altında sitenin çekiştirilmesi hiç hoş bir görüntü değil. Buradaki tartışmalar yersiz, tek söyleyeceğim sinirlendiğiniz zaman post yollamayın; duvar tekmeleyin ya da öyle bir şeyler yapın. Kısacası, tartışmayı bitirin. Başlığı boş yere bozmayalım.