Sadık Abi'nin altmış yıllık hayat deneyimi var; üstelik uzun yıllardır evli ve kız babası.
Yani kadınları anlatmak bakımından herhangi bir zorluk çektiğini/çekeceğini veya bu konuda bir yanlış yansıtmanın söz konusu olacağını düşünmüyorum.
Güzel bir çalışma oldu bence. Yazar erkek, editör erkek, kapak tasarımcısı erkek... Ve "Kadınca Bilimkurgu Öyküleri". Umarım böyle çalışmaların artmasına vesile oluruz.
Herkese iyi okumalar.
Ayrıca...
Bizim e-kitaplarla tanıyanlara veya yıllardır raflarda yer alan kitaplarıyla takipçisi olup, Sadık Yemni'yi görmek isteyenlere güzel bir haber: Dördüncü Sarp Sapmaz romanı olan Ağrıyan bir aksilik olmazsa Tüyap Fuarı'na yetişecek ve Sadık Abi'nin 6-7-8 Kasım civarında fuarda imza günü olacak. Amsterdam'da yaşıyor normalde ama bunun için İstanbul'a gelecek.
Ağrıyan'ın da, günümüzde geçen ilk Sarp Sapmaz romanı olduğunu belirteyim. Diğerleri en fazla 1968'de geçiyordu. Yani Sarp artık yazarıyla aynı yaşta. Sarp Sapmaz'ı takip edenler için ilgi çekici bir roman. Ben heyecanla bekliyorum. (Sarp Sapmaz kitapları Muska-Öte Yer-Yatır sırasıyla okunabilir. Dediğim gibi yenisi de Ağrıyan olacak. Tavsiye ederim.)