Kayıt Ol

Yeni FORUM Yayında!

Çevrimdışı magicalbronze

  • *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Yeni FORUM Yayında!
« : 20 Ocak 2018, 01:48:42 »

Merhaba!

Çok güzel bir haberimiz var. Uzun süredir üzerinde uğraştığımız ve bayağı heyecanlandığımız bir projeyle, daha doğrusu bir yenilikle karşınızdayız: Kayıp Rıhtım'ın üç platformunu da kapsayan yeni FORUMU 10. yıl şenliklerimizin bir parçası olarak sizlerle!

Öncelikle hunharca saldıracağımız adres: https://forum.kayiprihtim.com/

Her türlü yeniliğe ve moderniteye sahip bu forum sistemiyle bundan sonra birçok şeyi tek seferde yapabileceğiz. Örneğin siteye yorum girdiğinizde bu hem forum hem de portal sisteminde olacak. Aslında direkt konu linki verirsem daha rahat anlayacaksınız: https://forum.kayiprihtim.com/t/kayip-rihtim-forumlarina-hos-geldiniz/8

Forumu geçtiğimiz günlerde beta olarak ekibimize açmıştık. Şimdi de ilk olarak sizlere duyurmak istedik. Muhtemelen yarın gün içinde de ortamlara salacağız. Bundaki maksadımız hem gördüğünüz bir eksiklik, hata, çevirilmemiş bir kısım ya da "şöyle olsa daha iyi olmaz mı" diyeceğiniz bir şeyler olursa diye hem de alışma sürecine bizlerle birlikte eşlik etmiş olacaksınız.

Lafı fazla uzatmıyor, sizi forumlarımıza davet ediyorum. Mobilden de rahatlıkla erişebileceğiniz ve eski sisteme göre inanılmaz güzellikler sunan yeni platformumuzun gizemlerini keşfetmeye sizleri davet ediyor, hayırlı olsun diyorum!

NOT: Yeni foruma SIFIR ÜYELİK gerekmektedir. Eski forum adınızla kayıt olabilirsiniz. Eski forum arşiv olarak kalacaktır.

NOT 2: Bu forum yeni üyelik alımına kapanmıştır. Ayrıca eski üyelerimiz de herhangi bir konuya yeni mesaj atmayacaktır. Arşiv olarak kalacaktır.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "