Kayıt Ol

Tahminler..

Çevrimdışı Dark Sword

• *
  • 32
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Tahminler..
« : 06 Şubat 2010, 20:34:55 »
4.Kitap ile ilgili tahminlerinizi alalım.Son süvari kim olacak,Galbayı kim öldürecek,kehanetler ne derece doğrulanacak.. gibi..
İlk tahminim;
Angelina'nın baktığı falda Eragon'a"Herşey kaybedilmiş gibi göründüğünde ve gücün yetersiz kaldığında Kuthian kayasına git ve Ruhlar Dehlizini açmak için Adını söyle"demişti.
Bana kalırsa Eragon sevdiği birini kaybedecek yada Varden'in başına kötü bir şey gelecek.(Murtagh'ın Eragonun orada olmadığı bir sırada Vardeni yok etmesi yada Galbatorix'in çok sayıda Acı duymayan asker göndermesi örnek gösterilebilir.)Sonra Eragon bir şekilde(muhtemelen Arya'nın veya Glaedr'in yardımı ile gerçek adını bulacak.Gerisinde ise şu veya bu şekilde Ruhlar dehlizini(Bana kaırsa Galbatorix'in depo ettiği eldunarileri)bulacaktır.Gerçek adını söylediği anda ruhlar serbest kalıp Eragon'a yardıma geleceklerdir...
Sizin tahminlerinizi de alalım.

Çevrimdışı brisingr

• 655
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: Tahminler..
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2010, 14:51:50 »
Bence en basitinden Roran süvari olacak, güç gözünü kör edecek ve kötü tarafa geçecekmiş gibime geliyor, biraz karamsarım galiba  >:D

Çevrimdışı Gedwesverdar

• **
  • 189
  • Bestrafe Mich
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2010, 17:19:44 »
bence yumurta aryaya çıkacak. iki shade katili iki süvari. 1. kitapta eragonun gördüğü rüyayı hatırlatırım. Gökte iki ejderha görmüştü. Bir geminin içindeydi ve yanında kim olduğunu göremediği bir kadın vardı
Neden ki bu anlamsız yaradılış,
Yok olacaksa bir gün her yaratılmış?

Çevrimdışı Elendil

• **
  • 325
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2010, 09:00:07 »
Birileri ölecek gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Akuma_Blade

• **
  • 97
  • "All Worms are my prey!"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2010, 07:54:44 »
Kanımca son yumurta kurtarılacak ve ejderhası Galbatorix tehlikesi yokedildikten sonra Arya tarafından büyütülecek. Aslında onun süvarisini savaşta görebileceğimizi sanmıyorum çünkü hızlı olgunlaştırma türü karanlık büyüler Eragon yada Arya'nın durum ne olursa olsun kullanacakları yöntemler değil.

Galbatorix'in artık baba öfkesi ile yanıp tutuşan bir gence karşı hayatta kalabileceğini sanmıyorum, hele bu kişi Eragon! İçimden bir his son olayların hikayeye bağlanışının bir tür Episode V-VI göndermesi içereceğini söylüyor. Neticede önceki 2 kitapta fazlasıyla bunu gördük.

Çevrimdışı Faqy

• *
  • 19
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2010, 01:36:30 »
Bende teori-tahmin üretecek şevk bile kalmadı kitabı beklemekten. Kitap bir elime geçse kitabı elime alıpta kapağını açacak zaman aralığında ki o zaman aralığı en fazla 3-4 saniye olur o 3-4 saniyede bütün şevkimi tekrar geri alır kafamda milyonlarca teoriyi canlandırabilirim. Ama öncelikle teşvik için kitaba ihtiyacım var okumasam bile teşviki yeter :D