Geciktiğim için kusura bakma, sınavdı işti derken kendime ayıracak zamanı zor buluyorum. İkinci bölümü de zevkle okudum. Bence Dawn popüler olmakla pek ilgilenmeyen sadece lider karakterli biri olmasının verdiği ayrıcalıkla hareket eden güzel bir kız. Popüler olmak zor iştir ve bunu kaldırabilmek hele de iyi bir kalbiniz varsa işte bu en zorıdur. Bemce Dawn a bir şans verin, sizi hayal kırıklığına uğratmayacak.
Müsadenle luna, takıldığım bir yer var sana sormak istiyorum.
Kavga sahnesini anlatırken Dawn'nın başı ağrıması gerekmez miydi? Yani yeni çoçukla ne zaman göz göze gelse ya da yanından geçse beden, acıyla ona tepki ver miyior muydu? Kavga sahnesinde bu ayrıntınun eksikliğini hissettim ve son karşılaşmalarındada aynı eksiklik vardı.
Bir kaç tane de kelime hatan var ama bir kere daha gözden geçirirsen bu hatalarıda yok edeceğine eminim.
*"Ben... Kendimi iyi hissetmiyorum aşk" buradaki aşk nedir? Aşkım diyebileceğini düşündüm ya da yarım kalmış bir sözcük ve 3 noktayı atlamış olabilirsin.
*...Bahçeye çıktığımızda benim konuşmamı belemeden bir dedikodu..." sanırım buradada beklemeden diye yazmak istemiştin.
*...şey şu; Yolda ..." noktalı virgülden sonra küçük harfle başlamalı yada noktalı virgül yerine iki nokta kullanmalısın.
*"Ve, evet, konuşmamızı" ve kelimesinden sonra virgül gelmemeli, ve virgül ile aynı anlamda kullanılır.
Şimdilik beni hoşgör lütfen ve devamını beklediğimi de lütfen unutma. Çok güzel bir kalemin var. Sayende ilk ağızdan yazılan eserleri sevmeye başladım.
Yüreğine sağlık.
NOt: İşteyim hızlı hızlı yazıyorum hatam olduysa affola,sevgiler