Hala daha konusu açılmamış mı?!
Kısaca anlatacak olursam; Ezel adlı kişi, yani eski adıyla Ömer olan bu kişi kendisini hapse düşüren ve suçsuzken onun yıllarını durmadan işkence gördüğü bir ceza evinde geçirmesine neden olan en yakın iki arkadaşı ve sevdiği kızdan intikam almak için yeni bir yüzle aralarına dönüşünyle başlayan maceraları konu alır.
Aslında olay buydu. İntikam almak. Onları, aynen kendisine yaptıkları gibi zor duruma düşürmek için akıl almaz oyunlar ile karşılarına çıkar. Tabii bunu sağlayan kişi ise Ramiz Dayı adlı bir adamdır. Ömer'in hapishane de tanıştığı bu kişi sayesinde gelişir tüm olaylar.
Belki bu şekilde başladı öykü, lakin bundan çok ama çok daha fazlasının olduğu anlaşıldı. Ki geçtiğimiz pazartesi günü verilen sezon finali ile adrenalini had safhaya çıkardı.
İzlemiş olduğum diziler içinde, hiç birisinin bu kadar heyecanlı ve bu kadar "Hadi be, hadi beeee!" diye bağırarak eşlik ettiğimi hatırlamıyorum. Her şeyden güzeli, ülkemizde de böyle kaliteli yapımlar olduğunu görmek, en azından bunun olabileceğini göstermek başlı başına takdir edilesi bir olay.
Ve, Türk televizyonlaru tarihinde belki de yapılmış -ki bana göre öyle- olan en iyi kurgu ve en iyi kadroya, en iyi senaryoya sahip televizyon dizisidir.
Bana da bir tv dizisi hakkında sıfırdan yazı da yazdırdıya, helal olsun. Genellikle konuları resmi sitelerinden copy paste yöntemi ile almak daha cezbedici olur. Fakat bu dizi bunu haketmiyor sanırım. Yabancı dizilere bir kaç hafta ara verin, ve Ezel'i bulup indirip izleyin. Sanırım ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ayrıca Kenan Birkan kim?!!!!!!!!!!!