Beni Wizliıuğ ailesinden tiksindiren insanlar kategorisinde,Molly Weasley'nin hemen arkasında,bugün bile performansını koruyor,zaman zaman öne bile geçiyor,çok çekişmeli bir maç,harika!
Gerçekten ilk görünüş itibariyle çok tiksindiğim hatta sizin şu "Ayyy Toom bebeğim allahım ne şşeker of of!" felsefesini Harry üzerine uygulamasına rağmen nesini sevdiğinizi anlayamadığım b*ktan,ikinci sınıf bi karekter.
Çok gereksizdi,filmdeki kızın performansı da vasat dereceydi,hatta korkunçtu.Ayrıca şimdiye kadar gerekli bir şeyini görmedim,arkası da kollanmasa ilk iki kitapta birkaç defa ölecekti.Ama Harry atının arkasına atınca onu sever herkes tabi.Iy,b*k b*k!
Ve tüm bu yazıya rağmen doğmasını kınadığımı,doğurana da ona da kin kustuğumu anlayamayacak kadar gerizekalı Ginny'ciler ya da harry -kalp! - Ginny'ciler varsa siz de Ginny kadar gereksizsiniz,bu seri siz olmadan çok şey kaybederdi,gerçekten.
Kİtlesini korumasana da şaşıyorum.Ama tapıyosanız ona sizden nefret etmem,sadece üzerinizde bi Ginny t-shirt'ü ile(ki basılıyor mu o tarz şeyler ohaohaoha! ) sokakta görürsem iğrenerek bakarım,yanımdakilere parmakla gösteririm,kınarım çocuklu ailelerin de görmemesi için önünüze tabela,bariyer falan fşkjhş koyarım.
#sansürsansürsansür! ~ Sophié