Evet başlıkta da dediğim gibi jetonlarınızı hazırlayın.Jetonlar 1,5 lira olmakla beraber 1 roma tekabül eder.
Neredeyse hepiniz -ki ben o zamanlara rastlayamadım sadece eğlence yerlerinde yaşayabiliyorum- çocukluğunuzda bir Street Fighter için kaç para dökdünüz atari salonlarına.Eh işte o eski günlerin anısına bir kaç bir şey indirip birazda zaman harcamayı çocukluğunuza çok görmeyin lütfen.
Öncelikle indirmeniz gereken şey
Mame buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Şimdik bir de nasıl kurulacağını anlatarak oyunlara geçiyorum,
Öncelikle açtığınızda karşınıza bir sürü şey gelecek şansınızı zorlayıp belki çalışır ayağına hepsine tıklamayın sadece
Avaiblable kısmında olan indirdiklerinizi oynayabilirsiniz.Ama tabii ki oraya eklemekte biraz uğraştırır indirdiğiniz zipli dosyası Mame'in klasörünün içindeki "
roms" klasörünün içine atıyoruz.Daha sonra Mame'i açıp
File sekmesinin en altındaki
Audit All Games diyorsunuz.Biraz bekleyip avaible kısmında indirdiğiniz oyunları oynuyorsunuz.Tabii oynamadan önce de bir şeyler var.Öncelikle karşınıza bir ekran gelecek O ve K tuşlarına basıp onu geçebilirsiniz.5 jeton atmayı ifade eder ki üstteki sayılarla olmalı oyuna başlama tuşu ise 1.Tab'a basarak zorluğu,kontrölleri vs. ayarlayabilirsiniz.Çok güzel options'u var sadece bir oyun için bile ayar yapabiliyorsunuz.Öncelikle kült olmuş bir oyunlar başlıyorum ki bu konuya giren çoğu kişinin indireceğini düşünüyorum,
Street Fighter değil,
Contra-1.gif)
-2.gif)
-2.gif)
-2.gif)
-1.png)
İndirmek için
buraya tıklayınız.Şimdi bir başka efsaneyle devam ediyorum
Street Fighter 2 diyorum,
-1.png)
İndirmek için
buraya tıklayınız.
Şu anda aklıma oyun gelmiyor isteyen olursa eklerim.