Laughing Madcap, Josephine sanırım ortadünyanın durumunu düşünmeyerek buna böyle dalga cevaplar verdiniz. Orada Theoden'in yerinde olsaydınız gitmekten başka çareniz olmazdı. Çünkü Elrond'un da dediği gibi ya birleşirsiniz ya da yıkıma uğrarsınız. Yani Theoden Elrondla tavla oynayacak zamanı zor bulurdu.

Dalga geçen bir cevabı ciddiye alıp bir de üstüne tavla oynadı diye kızdın mı şimdi sen ciddi ciddi? 
Bir kere daha bu sitede ironi yapmamak, nûktedan yazmamak gerektiğini anlamış bulunmaktayım. Hay hay, öyle olsun.
" Soru Theoden siz olsaydınız idi. Evet, Theoden ben olsaydım, yaptığım hatalar yüzünden tahttan çekilir, yeğenim Eomer'i tahta oturturdum. Eomer, savaşçı ruhlu ve mantıklı bir lider olduğu için, Theoden'in aksine tereddüt etmeden Minas Tirith'e yardıma gidecektir. Böylece hem Rohan Gondor'a yardım etmeye gitmiş olacak ve sonuna kadar savaşacak hem de Theoden Elrond ile tavlasını oynayacak ve muhtemelen yenilecektir. Görüldüğü üzere Theoden Elrond'la tavla oynayacak vakti de bulmuştur, Orta Dünya da yıkılmamıştır. "
Böylesine fazla ciddiyet ve zeka gerektirmeyen bir soruya bile böyle bir cevap vermek gerek demek ki.